Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Lliuren uns diplomes als 250 escolars que han rebut classes de natació a la Piscina Municipal de Salou

divendres 30 maig 2008

El regidor d'Esports, Daniel López, ha lliurat aquesta setmana uns diplomes als alumnes del CEIP Europa, CEIP Santa Maria del Mar i Escola Elisabeth que han assistit enguany a les classes de natació impartides a la Piscina Municipal de Salou. Recordem que gràcies al conveni signat entre l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament i els col·legis de la localitat (entre els quals s'inclou també el CEIP Salou), s'ha desenvolupat el programa de natació escolar del curs 2007-2008. Així uns 250 infants en total de segon curs del cicle inicial, d'entre 6 i 7 anys, han pogut rebre classes a la piscina municipal una hora a la setmana.

El professorat ha estat format pels monitors de natació titulats que ha proporcionat l'Àrea d'Esports del consistori, mentre que la seguretat i control dins del recinte ha anat a càrrec dels socorristes que presten els seus serveis a la piscina. Del control dels alumnes en l'accés a les instal·lacions i vestidors, en canvi, se n'han ocupat els professors de cada centre educatiu.

Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament de Salou ha volgut potenciar l'ensenyament de la natació en l'àmbit escolar per tal de fomentar l'aprenentatge d'aquest esport i aconseguir que es practiqui amb la seguretat i els coneixements tècnics mínims per garantir un desenvolupament correcte de la natació en qualsevol dels medis aquàtics.

Document Actions