Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Llorenç Cervelló torna a exposar a la Torre Vella

‘Paisatges’ es podrà veure fins el 30 d’octubre

dijous 29 setembre 2011

Aquest divendres dia 30 de setembre a les vuit del vespre s’inaugurarà una nova mostra de pintures a la Torre Vella. Es tracta de l’exposició ‘Paisatges’ de l’artista Llorenç Cervelló, qui ja ha passat en altres ocasions per aquest espai.

Nascut a Lleida l’any 1946, des de molt jove aprèn la tècnica del dibuix a la seva ciutat natal per passar posteriorment a la pintura a l’oli. Com que és admirador de la pintura Oletina realitza cursos a l’acadèmia (l’Atelier) d’Olot i a l’estudi de Josep Colomer a Sant Feliu de Pallerols. Llorenç Cervelló passa temporades a les zones de la Garrotxa i de l’Auvergne (França) junt a pintors d’Espanya i França. La pintura de Llorenç Cervelló es pot definir com a paisatgista realista.

Llorenç Cervelló ha rebut premis i guardons. Els dos darrers d’aquest any 2011 han estat el primer premi a l’exposició del sisè Festival Internacional de Lloret de Mar, a l’abril i el primer premi de pintura ràpida a Saint Sauves (França) el passat mes d’agost.

L’alcalde, Pere Granados, i la regidora de Cultura, Maria José Rodríguez, inauguraran la mostra que es podrà veure fins el 30 d’octubre a la Torre Vella.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

111170_LLOREN_CERVELLO_xalet_bonet_copia.jpg
111170_LLOREN_CERVELLO_cataleg_22.jpg
111170_LLOREN_CERVELLO_xalet_bonet_copia.jpg
111170_LLOREN_CERVELLO_cataleg_22.jpg

Document Actions