Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Lluís Rullán és nomenat nou membre del CAEES

Fa un any i mig que es va constituir aquest òrgan informatiu i consultiu que presideix l’alcalde Granados

divendres 08 juny 2012

La JGL ha aprovat el nomenament de Lluís Rullán com membre del Consell Assessor Econòmic i Empresarial de Salou (CAEES) que presideix l’alcalde de Salou, Pere Granados, i que reuneix una trentena de persones representatives entre directius i professionals dels sectors econòmics i turístics del municipi, a més de professionals lliberals.

Recordem que Lluís Rullán va ser director General i president de Port Aventura, i actualment és president executiu de LUMINE (Mediterrànea Beach & Golf Community) i conseller de Port Aventura Entertainment.

El proper dilluns dia 11 se celebrarà un nou consell econòmic i empresarial a partir de les 20,30 hores a la sala Mediterrània del TAS. Aquest consell de caràcter informatiu, assessor i consultiu, va ser creat pel govern municipal com un instrument de participació, de debat i de proposta, que ha de ser útil per a les politiques econòmiques que decideixi l’Ajuntament, de forma que iniciativa pública i iniciativa privada tinguin plantejaments comuns i estiguin en sintonia en totes aquelles decisions que es prenguin en matèria de dinamització econòmica.

També es debaten i s’informa sobre aquelles mesures i projectes que es posen en marxa i que poden afectar els sectors econòmics de forma directa o indirecta.

Segons l’alcalde de Salou, Pere Granados, “en aquest consell pretenem integrar no només aquelles persones del món econòmic local que desitjin participar-hi de forma voluntària, sinó també aquelles que per la seva experiència, trajectòria i prestigi reconegut dins els nostres sectors, creiem que poden aportar opinions, idees i consells per reenfocar i reorientar el nostre futur econòmic i empresarial”.

Granados també ha manifestat que “estem estudiant també que en el si i a través d’aquest òrgan, es puguin realitzar periòdicament xerrades i conferències amb autoritats en matèria empresarial, turística i econòmica, aplicades a la nostra realitat local”.

Galeria d'imatges

lluis_rullan.JPG
lluis_rullan.JPG

Document Actions