Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Llum verda a Funecamp, SA: la nova empresa funerària pública de Salou, Reus, Vila-seca i Constantí

dijous 27 juny 2024

El plenari municipal de Salou, celebrat dimecres al migdia, ha aprovat inicialment la constitució d'una societat mercantil pública de caràcter supramunicipal per a la prestació de serveis funeraris i de cementiri. Aquesta mesura ha rebut el suport de Sumem per Salou-PSC i ERC, mentre que el PP, Ara Pacte Local i USAP s'han abstingut, i Vox hi ha votat en contra.

La nova empresa, que es denominarà Funecamp, SA, implicarà els ajuntaments de Reus, Vila-seca, Constantí i Salou. 

Segons el regidor d'Hisenda, Yeray Moreno, "la finalitat és oferir un servei més competitiu, econòmic i essencial per a la ciutadania perquè resultarà beneficiosa per a l'optimització del servei, amb l'objectiu de prioritzar sempre els interessos dels usuaris".

Segons el regidor Yeray Moreno, la finalitat és oferir un servei més competitiu, econòmic i essencial per a la ciutadania perquè resultarà beneficiosa per a l'optimització del servei

La nova societat exercirà la prestació dels serveis funeraris en els diferents municipis d'acord amb principis d'objectivitat i amb la satisfacció de l'interès general, en concurrència amb les empreses privades que actuen en aquest sector.

 

Document Actions