Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'OAC de Salou comença a tramitar la targeta de transport per a infants T-12

dijous 03 setembre 2009

Tindrà un cost 35 euros i donarà dret a viatges il·limitats durant 16 mesos

Des de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, ubicada a la planta baixa de l'Ajuntament de Salou, es pot començar ja a tramitar un nou títol de transport gratuït anomenat T-12 per els nens i nenes d' entre 4 i 12 anys, que els permetrà fer un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat del Camp de Tarragona, dins de la mateixa zona tarifària en que resideixin. En el cas dels habitants de Salou aquests podran desplaçar-se amb el mateix tiquet fins a Cambrils cap al sud o fins a Torredembarra cap al nord i per la part interior del Camp fins a Alforja, Riudecols, L'Albiol o la Secuita.

En aquest sentit, cal recordar que el Consell d'Administració de l'ATM ha aprovat recentment l'ampliació de la gamma de títols del Sistema Tarifari Integrat del Camp de Tarragona. El regidor de Transports i Mobilitat de l'Ajuntament de Salou, Alberto del Hierro, comentava que es tracta 'd'un bitllet que ofereix moltes avantatges en els desplaçaments i pel que lluitem és per aconseguir millorar la mobilitat de Salou i dels salouencs tant al municipi com a la resta del Camp' i que tan sols pagant l'import dels 35' es poden fer un nombre il·limitat de viatges durant 16 mesos a comptar de la data d'adquisició de la targeta. L'any que el nen/nena compleixi els 12 anys la targeta serà vàlida fins el 31 de desembre d'aquell any.

Aquest nou títol de transport que entrarà en funcionament a partir del 14 de setembre mitjançant una targeta especial identificada amb el distintiu 'T-12' anirà personalitzada amb la fotografia, nom i cognoms, DNI/passaport/NIE del nen o de la nena que en sigui titular, així com amb la zona tarifària de validesa i la seva data de caducitat.
A l'OAC ja es disposen de les instàncies que, un cop emplenades i amb la resta de documentació sol·licitada, s'envien directament a l'Autoritat Territorial de la Mobilitat.

Document Actions