Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Obra Social 'la Caixa' col·labora amb 6.000 euros en el projecte de promoció del voluntariat de l'Ajuntament de Salou

divendres 16 gener 2009

La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Salou ha rebut 6.000 euros de l'Obra Social 'la Caixa' . Aquest donatiu té la finalitat de col·laborar amb el 'Projecte Integral pel desenvolupament i la promoció i la difusió del voluntariat al municipi'.

Aquest projecte elaborat per la mateixa regidoria, recordem, va ser aprovat en el darrer ple, i tindrà com a resultat la posada en marxa, l'any que ve, d'una Oficina Municipal del Voluntariat, l'Oficina de Difusió del Voluntariat i l'Observatori del Voluntariat. Abans, però, i com a pas previ, a principis del 2009, es constituirà el Consell Consultiu del Voluntariat de Salou, que en el futur treballarà en estreta col·laboració amb els serveis abans esmentats.

La Regidora de Benestar Social, Martina Fourrier, ha manifestat la seva satisfacció per l'ajut econòmic donat per l'Obra Social 'la Caixa'. 'Cal tenir en compte que el voluntariat de Salou necessita una eina que li permeti despertar aquesta consciència col·lectiva que moltes vegades necessita que la sacsegin per fer-la sortir de la seva letàrgia. Com a mitjà de denúncia de les problemàtiques socials. Com a reconeixement de la seva tasca. Fent crides a la població. Posant damunt la taula allò que normalment la gent no veu, conscienciant en definitiva a les persones amb la didàctica de l'exemple', ha dit Fourrier.

Document Actions