Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Obra Social 'la Caixa' i l'Ajuntament de Salou col·loquen la primera pedra de la promoció de 80 habitatges de lloguer assequible

dijous 10 juliol 2008

L'alcalde de Salou, Antonio Banyeres; la delegada general de 'la Caixa' a Tarragona, Empar Martínez; i el conseller delegat d'Habitatge Assequible de l'Obra Social 'la Caixa', Jaume Cabré; van presidir ahir l'acte de col·locació de la primera pedra d'una promoció de 80 habitatges de lloguer en aquesta ciutat per a joves menors de 35 anys i persones més grans de 65 anys.

El preu dels pisos no superarà els 270 euros mensuals, despeses comunitàries a banda. Els habitatges tindran una superfície útil mitjana de 50 metres quadrats i inclouen plaça d'aparcament.

Tots els habitatges es destinaran al lloguer i s'adjudicaran per rigorós sorteig el tercer trimestre de l'any 2009, amb la previsió de lliurar les claus als beneficiaris durant el primer trimestre de l'any 2010. Els contractes d'arrendament seran per un període de 5 anys, prorrogables per als llogaters majors de 65 anys.

Document Actions