Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'obra teatral 'Seis clases de baile en seis semanas' tanca la programació del TAS

dimecres 10 juny 2009

Es representa aquest dissabte 20 de juny a les 22 hores

Aquest dissabte es representa a les deu de la nit l'obra 'Seis clases de baile en seis semanas' que compta amb la presència de dos grans actors, per una banda, Lola Herrera i de l'altre, Juanjo Artero. Aquest actor 'molt popular des que va interpretar fa ja 25 anys la sèrie 'Verano Azul'- està més que implicat en l'obra en el món del ball.

Dos personatges sols, aillats, anti-socials i plens de prejudicis es troben a través del ball. Michael i Lily fan una parella impossible. Ella amb un passat extremadament conservador, insatisfactori i replet d'emocions reprimides, un passat de desitjos no realitzats, i Michael, persona difícil, defensiu i convençut de que la vida l'ha fastiguejat. Els separen trenta anys però en el fons s'assemblen molt a pesar de la seva diferència generacional, social i ideològica. Quan el seu món es reconverteix en música i ball, són capaços d'oblidar les seves diferències i obrir-se i començar a coneixes l'un a l'altre i també a ells mateixos.

Es tracta d'una obra dirigida per Tamzin Townsend, consolidada pel 'Mètode Grönholm' que ha tingut una molt bona acceptació amb aquesta obra. Les entrades es poden comprar per serviCaixa de la caixa o bé al TAS. Les entrades es vénen al preu de 20 euros,; 18 euros per majors de 65 anys i menors de 18 anys. Amb aquesta darrera actuació es tanca la temporada d'activitats programada pel TAS enguany, que ha comptat amb la presència de destacats artistes com Luis Eduardo Aute, Soraya o Maria Dolores Pradera; a més de representar-se obres com Converses amb la Mama; El enfermo imaginario, o Espectres amb Emma Vilarassau.

Document Actions