Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Oficina d'Atenció a l'Autònom de Salou ofereix diversos cursos als empresaris i empleats del municipi

dimarts 09 octubre 2007

L'Oficina d'Atenció a l'Autònom de Salou (OAA), en coordinació amb l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Salou, ofereix uns cursos adreçats a tots els autònoms, empresaris i empleats de la població que estiguin en actiu i vulguin complementar la seva formació professional. Els cursos són d'aparadorisme, interiorisme i paqueteria de regal; anglès (nivell 1 i nivell 2); i ofimàtica i Internet i s'impartiran en grups reduïts (com a mínim de 15 persones) al Centre Cívic.

Tots els cursos tindran una durada de 60 hores, a excepció del d'aparadorisme, que en tindrà 49 hores. L'horari de les classes, que es duran a terme per primera vegada, s'adaptarà a les necessitats dels interessats en assistir-hi. Qui vulgui apuntar-s'hi ha d'adreçar-se al Centre Cívic de Salou (2on pis), dimarts i dijous de 9.30 a 13.30 hores o trucar als telèfons 977 38 28 14 i 691 688 084.

Amb aquesta oferta de cursos subvencionats de l'OAA es vol cobrir les necessitats dels comerciants i empresaris de la ciutat. Aquest és l'objectiu, de fet, de l'Oficina d'Atenció a l'Autònom de Salou, que els ofereix diversos serveis, com ara, assessorament, informació continuada de totes les activitats que organitza; formació (cursets, seminaris, congressos, conferències, etc) i foment de les relacions professionals entre els autònoms. D'aquesta manera, gràcies al suport de 27 professionals, poden resoldre els seus dubtes, per exemple, en matèria d'ajudes i subvencions, assegurances, assessoria comptable, laboral i fiscal; contractació d'immigrants, energia, recursos humans, informàtica i innovació tecnològica, assessoria jurídica, màrqueting i medi ambient.

Document Actions