Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Oficina Municipal d'Escolarització ha tramitat ja gairebé una trentena de matrícules

divendres 29 agost 2008

Des del mes de juliol i fins a data d'avui l' Oficina Municipal d'Escolarització (OME) de Salou ha tramitat gairebé una trentena de matrícules de nois i noies nouvinguts al municipi, als quals les comissions d'escolarització dels centres educatius de la localitat, d'Educació Infantil, Primària i Secundària, s'encarregaran d'assignar-los una plaça per al curs 2008-09.
Aquestes són les persones que fins al moment s'han beneficiat d'aquest servei impulsat pel Departament d'Educació de la Generalitat i el Departament d'Ensenyament de l'Ajuntament salouenc, que facilita als pares i tutors el procés d'escolarització de l'alumnat en els centres educatius públics i privats. Cal remarcar que l'OME, des que es va posar en funcionament el mes passat, ofereix als alumnes la possibilitat de matricular-se tant dins com fora del període d'inscripció establert, de manera que aquest servei està disponible durant tot el curs escolar (matrícula viva).
En concret, recordem, l'OME té totes aquestes finalitats: establir els mecanismes necessaris per orientar i informar adequadament les famílies de tota l'oferta educativa del municipi (reglada i no reglada); i procurar una distribució equilibrada de l'alumnat amb necessitats educatives específiques que en permeti la integració, faciliti la cohesió social i afavoreixi una qualitat educativa adient per a tota la població escolar. Una altra de les seves funcions consisteix en supervisar el procés d'admissió de l'alumnat i el compliment de les normes que el regulen i proposar a l'administració educativa les mesures que consideri adequades.
Cal que totes aquelles famílies que encara no han dut a terme el procés de matriculació dels seus fills/es en els centres escolars corresponents, ho facin efectiu a l'Oficina Municipal d'Escolarització de Salou per tal d'agilitar aquest tràmit, o bé a partir del dia 1 de setembre en els centres. L'horari de l'OME és de dilluns a divendres, de les 10 a les 14 hores.
En aquest sentit, el regidor d'Ensenyament, Paco Gaya, recomana als ciutadans que no s'esperin a última hora per fer les matrícules, sinó que les facin el més aviat possible, per facilitar l'organització dels grups.

Document Actions