Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

LOLA M. WILSON: Va ser una experiència brutal haver estat Miss RNB Supranacional

dilluns 15 abril 2024

Lola Martínez Wilson, la Miss RNB España Supranational 2023, és una jove carismàtica de Vélez-Málaga, que amb tan sols 18 anys, ha representat Espanya en certàmens internacionals de bellesa. Aquest dissabte al Teatre Auditori de Salou, ha coronat Elisabeth Laker, de Tenerife, com a la seva successora per 2024. Estudiant de Bachillerat de Ciències Socials, la Lola Wilson compagina els seus estudis amb una gran passió per la moda, la cosmètica i l'esport. Parla castellà i anglès és coneguda per la seva simpatia i proximitat, qualitats que la fan extremadament estimada tant pels seus companys com pel públic.


S'acaba un any de regnat com a Miss bellesa...
Realment, és una barreja d'emocions. Estic contenta, però també una mica trista perquè aquesta etapa s'acabi. Aquest any, en el qual he exercit de Miss RNB Espanya, m'ha permès créixer enormement, no només com a dona, sinó també com a persona.

Què li aconselles a la teva successora?
Que gaudeixi de cada moment. És una experiència única que passa molt ràpid a causa de la intensitat de les activitats i els esdeveniments. Que sigui ella i que no intenti imitar a ningú. 

Quins són els teus plans de futur?
Aspiro a continuar la meva carrera en el món del modelatge professional, una passió que tinc des de molt petita.

Com valores la importància de la naturalitat en els certàmens?
Per a mi, mantenir-me natural ha estat fonamental. Això ajuda a connectar amb les persones i mostrar la sinceritat de qui ets realment.

Has mencionat que has passat de nena a dona durant aquest any, podries aprofundir?
Quan vaig començar el juny de 2022, tenia només 16 anys. Ara que estic a punt de fer 19, sento que he madurat enormement, tant professional com personalment.

Què has descobert sobre tu mateixa aquest any?
He après molt sobre la meva pròpia maduresa i els valors que desitjo projectar en tot el que faig.

Aquest any, en el qual he exercit de Miss RNB Espanya, m'ha permès créixer enormement, no només com a dona, sinó també com a persona

Què et fa enamorar de Salou?
Salou és un lloc que captiva per la seva bellesa natural, la calidesa i l'amabilitat de la seva gent. Em fa sentir com a casa, i és per això que tinc previst tornar passar aquí uns dies de vacances.

Quins són els teus plans immediats?
Després d'unes merescudes vacances, iniciaré un curs d'hostessa aquest setembre, tot continuant amb el modelatge, el meu gran somni.

Document Actions