Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Orquestra Camera Musicae actuarà aquest dissabte al Teatre Auditori de Salou amb el pianista Albert Guinovart com a convidat

divendres 06 març 2009

L'Orquestra Camera Musicae del Camp de Tarragona (OCM), fundada l'any 2006 en el marc de la companyia d'òpera que porta el mateix nom per participar en les representacions operístiques, pujarà aquest dissabte 7 de març, a les 22 hores, a l'escenari del Teatre Auditori de Salou (TAS). I ho farà amb el compositor i pianista Albert Guinovart com a convidat, sota la direcció de Tomàs Grau.
En aquest concert, els assistents a aquest espectacle podran escoltar una versió de l'obra per a piano i orquestra de corda feta per Guinovart i anomenada 'Clarobscur'; així com dues melodies elegíaques, op. 34 d' Edvard Grieg (1843 - 1907); i el concert núm. 2 per a piano i orquestra, op. 21 de Fréderic Chopin.

El preu de l'entrada és de 10 euros; i de 8 euros, per als menors de 18 anys i majors de 65 anys. Les localitats es poden comprar de forma anticipada a la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Salou, i a través del ServiCaixa; i el mateix dissabte a taquilla, dues hores abans de l'espectacle.

Document Actions