Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Los Chicos del Coro, a Salou

dimarts 27 octubre 2009

La Coral de Saint Marc actuarà aquest dijous dia 29 al TAS en el marc de la Festa Major del 30 d'Octubre

Després d'1 milió i mig d'àlbums venuts i una gira triomfal en el món sencer, l'aventura continua per a les veus dels coristes de la Coral de Saint Marc. El seu repertori dóna preferència a la música sacra, del gregorià fins al Segle XX; un lloc important es reserva també a la música contemporània (Poulenc, Duruflué, Caplet o Britten, entre altres). El cor ha publicat de forma individual sis discos, que juntament amb el comercialitzat amb la banda sonora de la pel·lícula 'Los Chicos del Coro' la converteixen en una de les corals de petits cantors amb millor i més àmplia discografia amb més d'un milió d'exemplars venuts dels seus discos.

Fundat en 1986, aquest conjunt mixt està compost per prop de 55 nens i nenes de 10 a 15 anys, totalment escolaritzats en el centre Saint Marc de Lió. En acabar la seva participació per edat en el cor, els nens poden passar a integrar el Conjunt Vocal Sequentia també dirigit per Nicolás Port. Els petits cantants de Saint Marc formen part de la Federació Francesa i Internacional de Petits Cantors.

A més dels nombrosos èxits en el món de la música també han posat el seu granet de sorra en el cinema amb la pel·lícula ELS CHORISTES (Los Chicos del Coro). Aquesta fantàstica i entendridora pel·lícula francesa que ha causat furor en les cartelleres de tot el món. Sí, perquè des de la seva nominació per a la candidatura als Oscar com a millor pel·lícula de parla no anglesa, 'Los Chicos del Coro ' s'ha mantingut forta lloada per públic i crítica.

Aquest dijous dia 29 els podrem veure en concert al Teatre Auditori de Salou a les 20.30 hores. L'entrada es de 20' i està a la venda per Servicaixa o a les oficines de Cultura de l'Ajuntament de Salou. La Regidora de Cultura, Isabel Aguilera, ha explicat que: 'creiem que es un dels actes importants dins el marc de la festa major del 30 d'octubre ja que poder gaudir d'aquests petits músics de caire internacional en directe es tot un espectacle digne de veure i escoltar'.

Document Actions