Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Lunattic guanya el primer premi del ‘Rally de Tapes per Salou’

dimecres 12 novembre 2014

El segon premi ha estat per Bandarra Taverna per ‘Punxada Bandarra’, mentre que el tercer guardó ha estat per al Restaurant Mesón Pa i Oli pel seu ‘Roly Picantón’

 

En un acte a l’Ajuntament de Salou, ahir es van entregar els premis a les millors degustacions del ‘Rally de Tapes per Salou’ segons les votacions populars. L’acte va comptar amb la presència de Pere Granados, alcalde de Salou, i M. Reyes Pino, regidora de Promoció Econòmica i Comerç; així com els representants dels tres establiments vencedors.

En el transcurs de l’acte es van lliurar els tres premis referents a les votacions populars que la gent feia efectives al completar un mínim de cinc degustacions i dipositar les seves corresponents butlletes a les urnes repartides per tots els establiments. En aquest cas, el primer premi ha estat per al restaurant Lunattic per a la seva degustació ‘De-Rape i Resposta!’, una innovadora proposta basada en Vermut de Reus a la ‘seva manera’ broqueta de rap i gamba amb muselina d’all i fruits secs acompanyat d’un sorbet de gintònic.

El segon premi ha estat per Bandarra Taverna amb la seva degustació ‘Punxada Bandarra’, un deliciosa roda de parmentier amb xassis de bacallà i espàrrecs.

Per últim, el tercer guardó ha estat atorgat, segons votació popular, al Mesón Pa i Oli pel seu ‘Roly Picantón’, una temptadora proposta elaborada amb picada de xoriço i botifarra sobre ou amb base de ‘tortita de blat de moro’ i tot plegat amanit amb mel.

 

 Un balanç positiu

El ‘Rally de Tapes per Salou’, una iniciativa de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l'Ajuntament de Salou que compta amb el suport de l'Associació 365 Dies i de l’Associació  Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda, va finalitzar el passat 2 de novembre.

La regidora de Promoció Econòmica, Reyes Pino, després de felicitar a tots els participants i als guanyadors va destacar que “aquest tipus d’iniciatives consoliden el sector de la gastronomia de Salou i permeten una àmplia promoció dels establiments per tal de donar a conèixer la seva oferta gastronòmica.”

Aquesta nova ruta de degustacions ha esdevingut una peça important per a contribuir a la dinamització del municipi en temporada baixa, atraient visitants en un mes com novembre en què l’activitat turística es redueix considerablement.

El fet que a més hagi coincidit amb el pas del Rally-RACC Catalunya Costa Daurada ha servit per aprofitar les sinèrgies que es puguin generar entre tots dos esdeveniments. En definitiva doncs, “Rally de Tapes per Salou” es tracta d’una iniciativa que potencia els atractius que Salou ofereix als seus visitants durant tot l’any, especialment els vinculats al sector restaurador que presenten una oferta de gran qualitat.

Galeria d'imatges

portada_lunattic.jpg
Lalcalde_i_la_regidora_de_Promoci_Econmica_amb_els_guanyadors_del_Rally_de_Tapas_2014.JPG

Document Actions