Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Marcos San José: M'agrada molt cantar a l'amor

dimecres 09 agost 2023

  • Marcos San José (Marcos) pujarà als escenaris de les Nits Daurades per 'cantar a l'amor' i en aquesta ocasió s'atreveix amb l'actuació de la seva Boy BandMarcos, un músic de 27 anys i resident a Salou, agraeix l'oportunitat que l'Ajuntament li ha donat per poder demostrar que la música és un dels motors de la seva vida.


Pregunta: D'on ha sorgit aquesta vena musical i artística?
Resposta: Vaig començar a sentir la crida de la música quan tenia uns 15 anys. Un company de l'institut amb qui compartia l'afició per la guitarra va ser l'encenedor d'aquesta passió. Vam decidir formar un grup perquè hi havia un concurs musical a l'institut, i sorprenentment el vam guanyar. Aquest èxit local ens va portar a participar en un concurs a nivell nacional, on vam aconseguir una honorable vuitena posició a tot Espanya. A partir d'aquell moment, vaig sentir que aquesta era la meva via...

P: Quin gènere musical és el seu preferit?
R: Sóc molt adepte de l'estil POP, ja que sovint connecta amb un ampli públic i és fàcilment accessible. Tot i això, no m'aturo només en això i m'agrada explorar diferents estils.

P: És de suposar que intenta transmetre algun missatge a través de la seva música, oi?
R: Sí, efectivament.

P: Podria explicar-nos quin missatge pretén transmetre?
R: Les meves cançons tendeixen a abordar temes centrals com l'amor, però també m'agrada explorar reflexions personals i l'evolució emocional que tots experimentem al llarg de la vida. Podriem dir que canto a l'amor.

P: També ha desenvolupat habilitats com a compositor. Podria parlar-ne una mica?
R: És cert, he explorat la faceta de compondre cançons. Normalment, treballo en les meves creacions a l'estudi de casa i després els productors intervenen per afinar i millorar el resultat final.

P: Quin paper té la família en la seva carrera artística?
R: La meva família és una part fonamental de la meva carrera. El meu pare assumeix el paper de manager, la meva mare s'encarrega de les qüestions administratives (que, per cert, no són poques) i fins i tot la meva germana aporta el seu talent en l'àmbit del disseny gràfic. És increïble veure com tota la meva família em recolza i és part activa en el meu projecte.

P: Amb tot això en ment, quins són els teus objectius musicals a llarg termini?
R: La meva aspiració més gran és arribar a la cúspide de l'èxit musical. Vull deixar una empremta en aquest món, gaudir de la meva feina i alhora fer feliç la gent amb la meva música. Aquest és el motiu pel qual sempre busco créixer com a artista i millorar cada dia.

P: Teniu algun projecte actual en què estigui treballant?
R: Sí, estic immers en un nou projecte on incorporo elements de ball a les meves actuacions. Hem creat una Boy Band amb sis membres que està desitjosa d'innovar i portar noves propostes a l'escena.

P: Què significa tenir l'oportunitat d'actuar a les Nits Daurades?
R: Participar en les Nits Daurades representa una oportunitat única i emocionant. Considero que és el tret de sortida d'un projecte ambiciós. L'escenari és ideal i aquesta oportunitat té un valor incalculable. Farem tot el possible per oferir un espectacle que estigui a l'altura del prestigi de les Nits Daurades.

P: Quin és el seu punt de vista sobre la promoció d'artistes locals per part de l'Ajuntament?
R: No puc expressar prou la meva gratitud pel suport que rebem de l'Ajuntament. M'he sentit profundament valorat pel regidor de Festes, Xavier Montalà, i també vull agrair a l'alcalde Pere Granados per impulsar aquesta iniciativa. El suport als artistes locals és vital, i estic agraït a l'Ajuntament de Salou.

Document Actions