Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Maribel Verdú i Antonio Molero junts a l’escenari del TAS amb ‘El tipo de al lado’

L’obra, dirigida per Josep Mª Pou, es representa aquest diumenge 5 de maig a les 19,30 hores

dijous 02 maig 2013

Maribel Verdú i Antonio Molero pujaran aquest diumenge a l’escenari del TAS per interpretar l’obra ‘El Tipo de al lado’, una obra està basada en el best-seller mundial de l'escriptora sueca Katarina Mazetti. Aquest llibre ha estat traduït a diversos idiomes, entre ells el francès, l'anglès, l'alemany, l'italià i l'espanyol. Igualment, ha estat publicat en diferents països  i és un dels llibres més venuts de la recent història de la literatura sueca amb més de mig milió d'exemplars només al seu país d’origen. L'obra teatral va ser estrenada a Paris fa dues temporades. L'exhibició inicial va anar ampliant-se i es va estendre un any més a causa de la impressionant acollida de crítica i públic.

L’obra, que dirigeix Josep Mª Pou, és un autèntic tractat sobre les diferències socials i culturals entre els éssers humans. Què pinta una intel·lectual urbana en una granja? I un granger de províncies a l'òpera? La jove vídua Laura i el maldestre granger Pau se senten sols. Introvertida i intel·lectual ella; rústic i franc ell. Es coneixen en el poc propici marc d'un cementiri visitant les tombes dels seus éssers estimats. Un simple somriure fa saltar l'espurna entre ells. Però la realitat quotidiana irromprà en el seu món per destacar, creant unes situacions tan inversemblants com divertides, totes les diferències que hi ha entre els dos.
Aquest diumenge a les 19,30 hores tindrà lloc la representació al TAS. Les entrades tenen un cost de 22 euros més despeses de gestió i es poden adquirir bé anticipadament a la taquilla del teatre auditori de dilluns a divendres de les 10 a les 14 o bé a través de ticketmaster.es i als caixers de la Caixa.

Galeria d'imatges

5_baja.jpg
5_baja.jpg

Document Actions