Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Marie-France Veyrat presenta la seva exposició ‘Dels Signes als símbols II’ a Salou

Aquest divendres s’inaugura l’exposició a la Torre Vella que romandrà oberta fins el dia 25 d’agost

dijous 12 juliol 2012

La reconeguda Marie France Veyrat presentarà la seva exposició ‘Dels Signes als símbols II’ a la Torre Vella de Salou el proper divendres dia 13 de juliol. Aquesta mostra de l’artista podrà visitar-se fins el dia 25 d’agost. La inauguració de l’exposició tindrà lloc a les 20.00 hores i comptarà amb la presència de l’alcalde, Pere Granados i la regidora de Cultura, Maria Jose Rodríguez.


Es tracta d’una artista de llarga trajectòria i de caràcter multidisciplinar que es caracteritza pel seu interès en la investigació i experimentació. Durant la seva carrera, ha realitzat incursions en diferents llenguatges plàstics de manera singular. La obra que es podrà veure al municipi les properes setmanes està formada per obres amb un llenguatge propi que defuig dels arquetips formals. Aquesta artista ha estat reconeguda en múltiples exposicions i  nombroses de les seves obres formen part de col•leccions públiques i privades. Les seves creacions presenten les més diverses formes i textures.

L’artista viu i treballa a Almoster (Tarragona). Ha participat en exposicions de caràcter internacional com França, EEUU o Portugal . Durant la seva vida artística, ha realitzat incursions en diferents llenguatges plàstics. Ha estat presidenta i fundadora dels Premis ARCO-BEEP d’art Electrònic i Noves Tecnologies des del 2006. Està també involucrada en nombrosos projectes creatius vinculats amb l’art digital.

Galeria d'imatges

VEYRAT_Obra_pels_cartells_copia.jpg

Document Actions