Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Mercadet de l'Espigó de Salou: el gust de comprar a vora mar

dilluns 10 juliol 2023

> El mercadet obre cada dia fins al 17 de setembre, des de les 19:00 fins a la mitjanit

Salou ofereix molt més que precioses platges. Tant pels seus residents com pels visitants, la capital de la Costa Daurada brinda una gran varietat d'activitats per gaudir també en família i descobrir el seu encant. Avui, ens centrem en un punt de trobada que no passa desapercebut: el mercadet de l'Espigó, situat a l'espigó del moll.

Aquest mercadet, que és conegut per ser molt concorregut, obre cada dia fins al 17 de setembre, des de les 19:00 fins a la mitjanit. El mercat de l'Espigó és una experiència única, que permet als visitants explorar una àmplia varietat d'articles i productes artesanals.
És un lloc perfecte per passar les càlides nits d'estiu, passejant entre les paradetes i gaudint dels paisatges i del clima agradable de la ciutat. 

En aquest mercat, es pot trobar 12 parades amb una tipologia diversa d'articles. Des de bijuteria i articles de regal fins a treballs de macramé i ganxet, quadres, material i objectes de decoració, joies, bijuteria i manualitats.
És una oportunitat per adquirir peces úniques i originals, i alhora, contribuir a visibilitzar els comerciants i artesans que donen vida a aquesta animada trobada.

El mercadet de l'Espigó no només és un lloc de compres, sinó també un punt de trobada i interacció social. A més, hi ha actuacions en viu i en directe per part del Grup d'Atabaladors de Salou. Amb la seva ubicació privilegiada i la gran varietat d'articles que ofereix, el mercadet de l'Espigó es consolida com un dels mercats més visitats de l'estiu a la Costa Daurada.

 

 

Document Actions