Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més d’un miler de nens han passat per la Guarderia de Platja de Salou

Es tracta d’un servei més dintre de la oferta del municipi com a destinació familiar

dilluns 30 agost 2010

Uns 1.250 nens han passat aquest estiu pel servei de guarderia a la Platja de Llevant. L’Ajuntament de Salou disposa d’aquest servei com un aspecte més de qualitat i producte de Destinació Familiar.  La guarderia de platja que ha estat oberta al públic els mesos de juliol i agost ha donat l’oportunitat als pares de deixar als més petits en bones mans mentre prenien un bany o gaudien del sol i les platges salouenques.  En total, quatre monitors/es han treballat en aquest servei adreçat a nens de 0 a 12 anys. (Els menors de 3 anys havien d’anar acompanyats pels pares). També han visitat les instal·lacions infantils els menuts del Casal d’Estiu, del Dofí Màgic i de l’Escola Esportiva d’Iniciació.

L’Alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que: “el Municipi posa a disposició de les famílies aquesta guarderia de platja perquè pares i mares puguin descansar i a la vegada no es preocupin per la seguretat i la diversió dels seus fills”.

El regidor de Turisme, Alberto Del Hierro, ha afegit que: “es tracta d’un servei més pensat en les famílies com  les polseres per no perdre els nens a les platges que han estat aquest estiu a disposició dels pares”. Del Hierro ha afegit  “que són un conjunt de detalls que ens avalen com a destinació familiar”.

El servei destinat als més petits ha comptat amb quatre monitores infantils que realitzen activitats pels més menuts com ara jocs, gimcanes, tallers de manualitats, etc. A més, disposaven d’ elements infantils i piscina inflable. El servei de guarderia que es va obrir el dia 1 de juliol i finalitzarà demà.

Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions