Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de 1.000 nens ja han passat per l’Espai d’Infància L’Estació del Carrilet en el primer mes de funcionament

Aquest servei gratuït per infants de 3 a 13 anys ofereix tallers com 'Juguem a pintar' o 'Plastilina Creativa'

divendres 25 març 2011

Més de 1.000 nens ja han gaudit del nou Centre d’Infància l’Estació del Carrilet que va obrir les seves portes el passat mes de febrer. El Centre que ofereix servei de manera gratuïta a totes les famílies de 16 a 20 hores realitza nombroses activitats lúdiques i diferents tallers.

En concret, els dimarts es realitza un taller de pintura “Juguem a pintar”, un taller de collage amb paperets de colors;  els dijous es fa el taller de plastilina creativa, els divendres es fa sessió de cinema infantil. L’horari de les activitats és de 17.15 a 19.15 hores i són totalment gratuïtes.

La regidora d’Infància i Joventut, Júlia Gómez, s’ha mostrat avui satisfeta “per la gran acollida que està tenint aquest equipament per part dels ciutadans” i ha explicat que “això ens confirma que la recuperació i obertura d’aquest espai era necessària i que les famílies valoren que es dinamitzi l’equipament amb nombroses activitats”.

L’espai que respecta l’edifici catalogat pel seu valor històric disposa d’un àrea de 34,97 m2 per infants de 0 a 1 any i una zona infantil per majors d’un any de 120,26 metres quadrats. El servei obert al públic per les tardes compta amb el suport de tres monitors.

Galeria d'imatges

collage.JPG
collage.JPG

Document Actions