Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de 1.400 parelles d'arreu del món participaran aquest pont en el X Spanish Open de balls esportius

divendres 05 desembre 2008

Aquest Pont de la Constitució Salou serà la seu del X Spanish Open de balls esportius. En concret, entre avui divendres 5 de desembre i dilluns 8 de desembre, se celebrarà al Pavelló Municipal d'Esports el Campionat Mundial IDSF Youth Standard, diverses competicions de la International Dance Sport Federation (IDSF) i el X Open Nacional AEBDC (Asociación Española de Baile Deportivo y de Competición), una competició d'Standard i Latino puntuable per al rànquing nacional.

En aquesta edició, hi haurà més de 1.400 parelles participants (1.403 exactament), ha destacat el director general del comitè organitzador d'aquest esdeveniment, Antoni Mas, amb la qual cosa l'Spanish Open es convertirà novament en 'la competició de referència nacional i internacional que s'organitza al nostre país', segons ha dit.

La procedència d'aquests participants serà molt variada: n'hi haurà ballarins de 37 països diferents (per exemple, d'Austràlia, Àustria, Azerbaijan, Bèlgica, Canadà, Bulgària, Croàcia, Anglaterra, Rússia, Portugal, Itàlia, Alemanya, Noruega, etc.) i d'una desena de comunitats autònomes d'Espanya (Catalunya, València, Balears, Galícia, Madrid, Castella La Manxa, Euskadi, Andalusia, Aragó i Canàries).
Els jutges també provindran d'arreu del món, com ara, de Lituània, Estats Units, República Txeca, Croàcia, Macedònia, etc.Un dels elements que farà més atractius l'Spanish Open, serà el Campionat del Món Youth Standard, 'un dels mundials més importants, atès que els seus participants seran ballarins d'entre 16 i 18 anys, el futur del ball esportiu', en paraules de Mas.

A la presentació d'aquestes competicions de ball, el regidor de Turisme de Salou, Marc Montagut, va dir que l'Spanish Open serveix per desestacionalitzar la temporada turística i donar valor afegit a la destinació turística del municipi. 'Salou ha fet una aposta per mantenir durant tot l'any activitats que facin atractiva la nostra ciutat, més enllà del sol i platja i seguirem treballant en aquesta línia', va afegir, al·ludint també al torneig de futbol femení, i al ral·li que acull la capital de la Costa Daurada.

El preu de les entrades per al públic serà de 10 euros per persona i dia. La venda d'entrades tindrà lloc al mateix pavelló.

Document Actions