Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de 1.460 persones han sol·licitat el pagament avançat o fraccionat de tributs pel 2014

La campanya informativa municipal per donar a conèixer les facilitats pel pagament de tributs en diverses modalitats està tenint una bona resposta

dilluns 07 octubre 2013

Un total de 1.462 contribuents del municipi de Salou s’han sumat a les noves modalitats de pagament dels tributs que ofereix la regidoria de Gestió Econòmica per al proper any 2014. Així, fins a data d’avui les xifres posen de manifest que, en total, 1.082 persones, s’han acollit al pagament avançat de tributs (SPA) el qual ofereix als demandants una bonificació del 3% sobre el total de l’import a satisfer. El SPA es domicilia en un únic pagament fixat en una periodicitat anual amb data 5 de febrer.

A més, dins d’aquest nou sistema de gestió de tributs que ha estès el consistori de Salou,   380 persones més han optat pel sistema de pagament fraccionat (SPF) que bonifica al contribuent amb un 1% de l’import total dels rebuts i que els fracciona en 10 vegades al llarg de l’any (de febrer a octubre i sense interessos). Aquesta és la resposta que s’ha donat fins a data d’avui per part de la ciutadania a la campanya informativa per tal d’apropar facilitats de pagament de tributs als veïns.

Pel regidor de Gestió Tributària, Jesús Barragán, “estem tenint una bona resposta ciutadana  i volem seguir facilitant als ciutadans i a les famílies que puguin complir amb les seves obligacions tributàries més còmodament i ajustant-se millor a les seves possibilitats”, ha apuntat.

Pel que fa als canals de petició d’aquests sistemes un 69% dels demandants ho ha gestionat a través de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà; un 20% més a través de l’oficina virtual i un 11% a través del correu electrònic, és a dir, una de cada tres peticions es tramita per via telemàtica. Tots els contribuents que desitgin sumar-se a qualsevol d’aquests mètodes de pagament dels impostos municipals de cara al 2014 poden tramitar-ho fins al 31 de gener per l’OAC; per correu electrònic a fraccionaments@salou.cat o bé a través de l’oficina virtual www.ov.salou.cat

Galeria d'imatges

foto.JPG

Document Actions