Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de 1.500 corredors en el desè aniversari de la Mitja de Salou

L’ambient festiu i el bon clima van acompanyar la celebració de la prova pels carrers de Salou

dilluns 16 desembre 2013

El desè aniversari de la prova no va poder celebrar de millor manera . Gran ambient , un clima perfecte i 1500 atletes gaudint de la festa pels carrers de la Vila de Salou .
En aquesta edició , la Mitja Marató de Salou segueix la seva línia ascendent pel que fa a inscripcions i qualitat de la prova .

El periodista Xavier Bonastre va fer els honors de presentar la cursa just abans de calçar-se les sabatilles per participar com un més en la prova . En acabar, Bonastre valorava positivament tant l'organització com la qualitat del recorregut .

En el capítol esportiu , els 10k masculins van ser dominats per Albert Moreno , atleta del CA Runners Tarragona amb un temps de 32:03 , seguit per Jaume Jové , del FACVAC , i l'atleta independent Miguel Godoy . En fèmines , Sara Loher el CA Runners Tarragona es va imposar amb 38:01 Diana Godoy ia la corredora del Borges Trail AAEET Valls , Pilar Rus. En la distància de Mitja Marató no es va aconseguir finalment batre el rècord del registre de Jaume Leiva però tot i així es va veure un gran nivell i bones marques en les diferents distàncies .

El guanyador en categoria masculina , José M. Vilacoba , l'Atletisme Sar va marcar un temps final de 1:11:26 amb dos minuts de diferència sobre el corredor del CA Runners Tarragona Rodrigo Torres . El calaix el completava Ferran de Torres a mig minut del seu company d' equip .

En categoria femenina , Mireia Sosa el CA Runners Tarragona va marcar un magnífic temps final de 1:20:24 dominant així la prova amb solvència . A 6 minuts de l'atleta del CA Runners Tarragona , Ana Belén García , del CA Granollers , i poc després Anahí Herrera .

Destacable també el paper dels més petits . Fins a 300 nens i nenes entre els 6 i els 13 anys es van sumar a la festa de l'atletisme i regalar emotius moments als familiars i aficionats que es van acostar a veure aquests primers passos dels futurs atletes .

El lliurament de premis ha comptat amb la presència de l'alcalde , Pere Granados , la regidora d'Educació , Infància i Platges ,  Júlia Gómez i , el Regidor de Serveis Econòmics i Noves Tecnologies , Jesús Barragán . Especialment emotiu ha estat el moment dels guanyadors locals , Núria Clauer i Marc Bové al 10K i Silvia Francin i Pablo López a la Mitja Marató .