Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de 100 persones assisteixen a les jornades sobre creativitat a l’empresa

L’Alcalde de Salou inaugura les jornades encoratjant als assistents a desenvolupar les seves idees a Salou amb el suport de l’Ajuntament

dijous 07 octubre 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb el regidor de Comerç, Pedro Lavilla, el Director de l’ESCC, Jesús Mármol i el President de l’Associació Joves, Eduardo Vicente, ha inaugurat avui la jornada sobre títol “Creativitat: la millor idea per al teu negoci”. La jornada busca oferir als joves empresaris un seguit d’experiències, coneixements i eines de la mà de reconeguts professionals del nostre territori que utilitzen la creativitat com a element diferenciador dels seus negocis.

L’Alcalde de Salou ha encoratjat als assistents a “desenvolupar les seves idees a Salou perquè és una ciutat de grans oportunitats i segurament la que té més futur de la província de Tarragona” i ha afegit que “l’administració i les empreses han d’anar de la ma per sumar sinèrgies i tenir èxit”.  Granados ha avançat que pròximament es posarà en marxa “el Consell Sectorial Econòmic com a via de participació de les empreses i el sector econòmic en aspectes estratègics per la ciutat i com a eina per canalitzar inquietuds i suggerències”.

La jornada s’ha dividit en una ponència i dos tallers. A la primera part, Armand Bogaarts, president de l’Associació Global Open Minds, parlarà de la creativitat com a factor d’èxit als negocis. Bogaarts ha estat impulsor de diversos projectes empresarials d’àmbit europeu en el camp de les noves tecnologies. Posteriorment, es realitzaran dos tallers creatius titulats Cuina i Publicitat i Màgia. Els encarregats d’oferir els tallers seran els cuiners Pep Moreno i Aritz Echezarreta de l’establiment Sirco, esbarjo gastronòmic, un innovador espai dedicat a la cuina d’autor. Per la seva banda, Montse Grau, degana del Col·legi de Publicistes i Relacions Públiques de Catalunya i Gilbert Trilles, mag i pallasso polifacètic, oferiran el segon dels tallers sobre publicitat i màgia. L’objectiu és que els tallers siguin molt participatius i tothom pugui fer la seva aportació en matèria creativa.

Finalment, es farà una posada en comú de les experiències on es compartiran les idees i els missatges que s’hagin après durant el dia.

La jornada compta amb l’apadrinatge l’Escola de Comerç de Costa (ESCC) i amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili, la Càtedra d’Emprenedoria, la Diputació de Tarragona, la Cambra de Comerç de Reus, la Cambra de Comerç de Tarragona, Redessa, la CEPTA, l’ADEE i la Jove Cambra.


 

Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions