Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de 1600 parelles participaran en la novena edició del Spanish Open de Balls Esportius de Salou

dijous 29 novembre 2007

Per novè any consecutiu, sota el patrocini institucional del Patronat de Turisme i l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Salou, la capital de la Costa Daurada es prepara per acollir una nova edició de l'Spanish Open de Balls Esportius i de Competició.

Durant 9 anys, el consistori salouenc ha donat suport a aquest projecte, que s'ha convertit en un referent nacional i mundial de les competicions de balls esportius.
Quatre dies d'espectacle en què es desenvoluparan competicions de diferents categories i estils i on participaran ballarins de nivell nacional i internacional. En aquesta edició, concretament, hi prendran part més de 1.600 parelles.

Les instal·lacions del Pavelló Municipal d'Esports de Salou seran la seu de les competicions de ball que començaran el dia 6 de desembre i es perllongaran fins al dia 9 del mateix mes.

Com cada any, es gravaran un total de 4/6 programes de TV, de 60 minuts de durada, que seran emesos per diferents canals de TV.

Durant els dies 6,7 i 8 de desembre, a més, se celebraran unes master-class, impartides per ballarins nacionals i internacionals, dintre de la carpa que es muntarà davant del polisportiu.

Els shows previstos dels ballarins / professors d'aquestes master-class tindran lloc a partir de les 23.00h al local Blue Bahía de la nostra localitat.

Document Actions