Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de 18.000 persones han fet ús de la Zona esportiva de Platja de Salou durant aquest estiu

Les pistes esportives, l’oferta de lleure i manteniment físic i la dansa, així com també la llar d’infants a peu de platja, els serveis amb més demanda

dimecres 04 setembre 2013

Les platges de Salou no tan sols han mantingut una bona afluència turística sinó que també han presentat un bon balanç d’ocupació pel que fa a la participació en les diverses  activitats esportives que s’hi programen. De fet, al llarg dels mesos de juliol i agost gairebé 17.600 persones han practicat esports en aquest indret, la zona esportiva de platja (ZEP) una xifra a la que s’hi ha de sumar els més de 430 nens i nenes que han fet ús del servei de Club infantil a la platja; és a dir, de la llar d’infants.

El regidor d’esports de l’Ajuntament de Salou, Felip Ortiz, ha mostrat la seva satisfacció per les bones xifres assolides on els esports més practicats han estat el futbol sala, el vòleibol, el futvòlei, el bàsquet a més del tennis taula i els escacs amb gairebé 11.200 persones en dos mesos d’activitat. A més però, altres esports amb monitor però de caràcter totalment gratuït com l’aeròbic, la gimnàstica de manteniment, la zumba o la dansa del ventre han acumulat bons registres que superen el llindar de les 5.000 persones. Finalment, en les activitats de pagament al gimnàs de platja més de 1.800 persones han fet ús de les instal·lacions.

“La veritat és que aquesta zona de platja manté uns molt bons nivells d’ocupació i s’ha de dir que durant els dos mesos que es manté en servei compta amb una elevada demanda”, ha assegurat el regidor d’Esports, Felip Ortiz. La ZEP tancarà portes aquest proper divendres 6 de setembre després d’obrir l’activitat el passat mes de juliol.

Galeria d'imatges

DSCN1191.JPG
DSCN1195.JPG
DSCN1195.JPG
DSCN1191.JPG

Document Actions