Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de 2.000 futbolistes competiran per Setmana Santa al torneig Mare Nostrum Cup de Salou

També se celebrarà el Mare Nostrum de Bàsquet amb 50 equips i uns 400 jugadors

dilluns 18 març 2013

El regidor d’Esports, Felip Ortiz, ha presentat aquest matí junt amb el gerent de Mare Nostrum, Delfí Vives; el director esportiu del complex Futbol Salou, Albert Vinyes dues competicions esportives que tindran lloc per Setmana Santa –del 28 al 31 de març-  i que tindran com a base d’operacions Salou, tot i que pel nombre de jugadors també es repartiran per municipis veïns per poder disputar les competicions. Ortiz ha explicat que “estem molt satisfets de que a Salou i a les instal·lacions municipals s’hi pugui practicar tant d’esport i molt especialment després de que enguany ens hagin concedit la certificació de turisme esportiu”, ha explicat. Segons els organitzadors es preveu una repercussió directa de més de 600.000 euros però indirectament les xifres es podrien enlairar d’un 30% més ja que molts dels joves que competeixen porten també a familiars que s’allotgen pel seu compte.

Així, el Mare Nostrum Cup –que arriba a la tretzena edició- serà el trofeu més multitudinari en el qual es jugarà en dos dies i mig més de 300 partits en 12 camps de manera simultània. Aquesta competició atreu a més de 2.000 jugadors de manera directa repartits entre 120 equips de sis categories –des de prebenjamí als més grans de 18 anys i també amb 8 equips de futbol femení-. “És el segon torneig més important de tota Catalunya en quan a volum de jugadors”, ha explicat Albert Vinyes, qui també ha avançat que la procedència dels jugadors és tant diversa com del Japó, Canadà, Finlàndia, Veneçuela, a més de Catalunya i de la resta de l’Estat Espanyol. En aquest sentit, ha xifrat en un augment del 30% de participants respecte de l’any passat; xifra que justifica bàsicament per “les instal·lacions del complex futbol Salou; el recolzament absolut vers l’esport base per part de l’Ajuntament i per un alt índex de repetició”, ha comentat Vinyes.

D’altra banda, l’empresa Mare Nostrum també organitza durant la setmana Santa però a les instal·lacions municipals un torneig de bàsquet i futbol sala amb 50 equips de tota Catalunya amb unes 400 persones directament en competició.

Galeria d'imatges

DSCN0011.JPG
DSCN0011.JPG

Document Actions