Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de 20.000 persones gaudeixen del Parc de Nadal Espai Xic'S de Salou

divendres 06 gener 2023

Enguany, el parc, que ha estat obert del 27 de desembre i fins ahir dijous, 5 de gener, al Pavelló Salou Centre, ha estat tot un èxit de participació

 

L'edició d'enguany del Parc de Nadal Espai Xic'S de Salou ha estat tot un èxit, amb l'assistència de més de 20.000 persones, al llarg dels dies, des del 27 de desembre, i fins ahir dijous, 5 de gener, al Pavelló Municipal d'Esports Salou Centre. Es tracta d'una iniciativa organitzada per la regidoria d'Infància, en el marc de la programació de Nadal i Reis, adreçada als nens i nenes d'entre 3 i 12 anys.

El preu de l'entrada ha estat de 5 euros (3 euros, amb carnet del Club Xic’S); i la de tots els dies, de 18 euros (15 euros, amb carnet del Club Xic’S). Ahir dijous, últim dia del parc, l'entrada va ser gratuïta per a tots els infants.

D'altra banda, 500 infants van participar al Dia Solidari del Parc de Nadal, amb el qual es van recaptar fins a una tona d'aliments, que han estat destinats a les entitats Càritas i Eluzai de Salou.

L'alcalde Pere Granados ha valorat molt positivament la bona acollida d’aquesta iniciativa, la qual, ha assenyalat, “permet els infants gaudir dels dies de vacances de Nadal i Reis, amb una oferta lúdica molt àmplia i per a tots els gustos i edats”.

Per la seva banda, la regidora d'Infància, Julia Gómez, ha manifestat que “un any més, el Parc de Nadal de Salou ha estat un èxit i, aquesta cop, hem rebut més visitants que mai, tots ells amb un comportament exemplar i amb moltes ganes de gaudir de la gran varietat de diversió i entreteniment que hem ofert”.

 

El Parc de Nadal

A l’interior del pavelló, s'ha pogut gaudir de tallers de maquillatge, de fang, manualitats, tallers d’anglès (Kid’s & Us), un taller d’igualtat, 7 inflables, 2 matalassos inflables, 2 matalassos elàstics, una tirolina, jocs de fusta gegants, videojocs, futbolí i màquina d’aire. A dalt de les grades, hi ha hagut una zona de psicomotricitat infantil.

A l’entrada, hi ha hagut 8 atraccions de fira individuals per als més petits, 5 atraccions de fira grans, cavallets, cadiretes voladores, jumping, matalassos elàstics i l’atracció dels braus. Així mateix, a l’exterior s'ha comptat amb una estructura de fusta perquè els més petits poguessin desenvolupar la seva agilitat; un circuït inflable de 63 metres de llarg, i tallers de bàsquet i de rugbi, a més d’un futbolí inflable humà.

Enguany, el parc ha estat supervisat per 13 monitors i monitores, un director i una vintena de voluntaris/àries.

Galeria d'imatges

3.jpg
2.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg

Document Actions