Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de 200 escolars faran classes de natació a la Piscina Municipal de Salou gràcies a un conveni

dijous 02 octubre 2008

L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Salou i les escoles del municipi han signat un conveni de col·laboració per a desenvolupar el programa de natació escolar del curs 2008-2009. Aquest conveni l'han signat, en concret, l'alcalde Antonio Banyeres, acompanyat del regidor d'Esports, Daniel López, en representació del consistori; i la directora del CEIP Europa, M. Ángeles Fernández; el director del CEIP Santa Maria del Mar, Josep Martí; la directora del CEIP Salou, Anna Llop; i el director de l'Escola Elisabeth, Anton Ribas, en representació dels centres escolars.

En virtut d'aquest acord s'oferiran classes de natació als alumnes de segon curs del cicle inicial a la Piscina Municipal de Salou, més de 200 infants d'entre 6 i 7 anys. Aquests nens i nenes aniran a l'esmentada piscina una hora a la setmana.

El professorat estarà format per monitors de natació titulats que proporcionarà l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Salou, mentre que la seguretat i control dins del recinte anirà a càrrec dels socorristes que presten els seus serveis a la piscina. Del control dels alumnes en l'accés a les instal·lacions i vestidors, en canvi, se n'ocuparan els professors de cada centre.

La durada d'aquest conveni és de l'1 d'octubre del 2008 fins al 30 de maig del 2009, coincidint amb la de l'activitat. Un cop finalitzat aquest període es considerarà la seva pròrroga o modificació per al curs 2009/2010..
Amb aquesta iniciativa, l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Salou vol continuar potenciant l'ensenyament de la natació en l'àmbit escolar per tal de fomentar l'aprenentatge d'aquest esport i aconseguir que es practiqui amb la seguretat i els coneixements tècnics mínims per garantir un desenvolupament correcte de la natació en qualsevol dels medis aquàtics.

Document Actions