Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de 200 joves russos celebraran el Festival Artístic UNOST a Salou

El certamen tindrà lloc del 26 de setembre al 5 d’octubre i les famílies visitants coneixeran Salou i realitzaran un intercanvi cultural

dilluns 23 setembre 2013

El Patronat  Municipal de Turisme i Natalie Tours s’alien un any més per convertir Salou en un punt de trobada artística per a un grup de joves, nois i noies, de diferents disciplines artístiques. Es tracta d’un col·lectiu d’unes dues-centes persones que, de manera àmplia, són a Salou del 26 de setembre al 5 d’octubre. Aquests nens i joves, que tenen cadascú una habilitat especial, participen a Moscou en diferents concursos durant tot l’any per poder gaudir de disputar d’aquesta final a Salou. El festival que arriba a la tretzena edició aglutina diversos gèneres artístics destacant el folklore, el cant coral, la dansa popular i contemporània. A més, aquest certamen implica una important promoció per a la destinació en el lloc d’origen d’aquestes famílies. “És una fantàstica possibilitat de promoció de la destinació en un mercat estem cada cop més presents” segons explica el regidor de Turisme de Salou, Benet Presas.  

D’una banda el Patronat de Turisme oferirà tot el suport en el desenvolupament d’aquest programa, mentre que la regidoria de Cultura també posa a l’abast les sales i la logística mentre que el touroperador Natalie Tours organitza  la sortida des de Rússia i els detalls del programa. S’encarrega, a més, de promoure el Festival i la destinació emprant tots els mitjans possibles (pàgina web, seminaris, publicacions, etc.).

La primera edició del Festival-Concurs “Unost” va tenir lloc el novembre de 2000 als afores de Moscou. Cada any s’organitzen 10 festivals-concursos en un complex turístic al voltant de Moscou on els nens també poden assistir a “master-classes” que ofereixen els organitzadors. Aquestes classes els estimulen i eleven la seva qualitat artística. A Salou, s’ha celebrat els anys 2005, 2008 i 2012.

Galeria d'imatges

actuacio.JPG
actuacio.JPG

Document Actions