Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de 200 russos celebren el Festival Artístic UNOST a Salou

Aquest certàmen, que tindrà lloc del 29 de setembre fins el 9 d’octubre, implica una important promoció per a la destinació en el lloc d’origen d’aquestes famílies

dimecres 26 setembre 2012

El Festival ‘Unost’ aplegarà a més de 200 nens i joves russos que des del 31 de setembre fins al 5 d’octubre gaudiran de tot un conjunt d’actuacions musicals i culturals. Es tracta d’un concurs on nens i adolescents demostren totes les seves actituds artístiques.  El festival que arriba a la seva dècima edició aglutina diversos gèneres artístics destacant el folklore, el cant coral, la dansa popular i contemporània. Aquest certàmen implica una important promoció per a la destinació en el lloc d’orígen d’aquestes famílies.  En aquests sentit, el Patronat de Turisme  oferirà tot el suport en el desenvolupament d’aquest programa.

Des del 29 de setembre al 9 d'octubre Salou i Costa Daurada tornen a acollir més de 200 participants de la Final de la X edició del Festival "Unost". El festival acull a nens i adolescents de 4 a 18 anys acompanyats pels seus professors. Els infants  formen part d'escoles de dansa o vocal, corals, circ amb un alt nivell artístic. El grup ve acompanyat de familiars i dels organitzadors Aquests formen part d’ una fundació de caràcter no lucratiu que porta el mateix nom i que treballen per promoure els valors culturals entre els joves. D’altra banda, el touroperador Natalie Tours organitza  la sortida des de Rússia i els detall del programa. S'encarrega, a més, de promoure el Festival i la destinació emprant tots els mitjans possibles (pàgina web, seminaris, publicacions, etc.).

La primera edició del Festival-Concurs "Unost" va tenir lloc el novembre de 2000 als afores de Moscou. Cada any s'organitzen 10 festivals-concursos en un complex turístic al voltant de Moscou on els nens també poden assistir a "master-classes" que ofereixen els organitzadors. Aquestes classes els estimulen i eleven la seva qualitat artística.


Promoció a Rússia

Un cop l'any, a finals de setembre, es desenvolupa a Espanya un concurs anual. Des del primer any d'existència del concurs, Natalie Tours s'ocupa a ajudar en l'organització del concurs a Espanya. El 2008 el festival ja va tenir lloc a Salou.
La motivació dels infants és “actuar i veure els seus companys, superar-se, aprendre i tot això es combina amb el petit descans en un país càlid, aprofitant els últims dies abans que arribi el llarg hivern de Rússia” segons indiquen els organitzadors.

D’altra banda, aquesta iniciativa “és una fantàstica possibilitat de promoció de la destinació en un mercat estem cada cop més presents” segons explica el regidor de Turisme de Salou, Benet Presas. Els logotips i informació dels patrocinadors estan presents en totes les campanyes de promoció.

Document Actions