Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de 230 nens reben els diplomes del programa de natació per les escoles

divendres 23 maig 2014

Els alumnes de Segon de Primària han realitzat el curs de manera subvencionada gràcies a un conveni signat per l’Ajuntament 
 
 
Un total de 233 nens i nenes  de segon de Primària de l’Escola Santa Maria del Mar, Elisabeth, Europa, Vora-Mar i Salou han rebut aquesta setmana els diplomes per la finalització del programa escolar de natació que s’ha desenvolupat durant el present curs.  Els infants d’aquests centres escolars,  d’entre set i vuit anys, han realitzat les classes de natació durant l’horari lectiu del curs de manera totalment subvencionada, gràcies a un conveni signat amb l’Ajuntament de Salou.  Els estudiants han tingut, durant tot el curs, accés a la piscina i a totes les instal·lacions en l’activitat programada per l’escola a la que pertanyen. 
El regidor d’esports, Felip Ortiz, ha explicat que “des de la Regidoria d’Esports, estem satisfets d’haver desenvolupat un any més aquest programa que permet que els infants coneguin un esport tan complert com la natació de manera subvencionada i fomenta la promoció de l’esport de base amb els valors educatius que implica”. 
El professorat ha estat format per monitors de natació degudament acreditats i titulats que ha proporcionat l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament. El programa de Natació a les Escoles ha tingut una durada d’Octubre a Maig. En total, han participat 48 nens de l’Escola Europa, 53 de l’Escola Elisabeth, 46 de l’escola Salou, 41 de l’Escola Santa Maria i 45 de l’Escola Voramar.

Galeria d'imatges

natacio.jpg
elisabeth.JPG
europa.JPG
escola_salou.JPG
escola_voramar.JPG
santa_maria_del_mar.JPG

Document Actions