Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de 3.000 persones ja han comprat les entrades per al concert de Miguel Bosé a Salou

dimecres 09 juliol 2008

El famós cantant Miguel Bosé ja ha venut unes 3.000 entrades de forma anticipada pe al macroconcert que oferirà aquest dissabte 12 de juliol al camp de futbol de Salou. Les entrades encara es poden adquirir anticipadament a la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Salou, al ServiCaixa i al servei de Telentrada de Caixa Catalunya o a les botigues de música Qui'k de Reus i Arsis de Tarragona. El preu de les localitats és de 30 euros i de 32, si es compren a la taquilla el mateix dia de l'espectacle.
Aquest concert està inclòs dins del seu aclamat tour internacional 'Papitour' que va començar al territori nacional el passat mes de juny i s'allargarà fins a finals d'octubre. La seva primera actuació a Espanya va ser a la Plaza de Toros de las Ventas a Madrid, on va reunir a més de 18.000 persones. A Salou, es podran escoltar també a partir de les 22 hores temes tan coneguts com 'Nena', 'Morenamía', 'Amante bandido', 'Los chicos no lloran', 'Como un lobo' i 'Lo que hay es lo que ves'.
Amb el seu nou àlbum 'Papito', l'artista va voler celebrar l'any passar els seus 30 anys en el món de la música. Es tracta d'un projecte que recopila els majors èxits de la seva carrera, amb nous arranjaments i duets amb grans estrelles nacionals i internacionals com ara, Julieta Venegas, Shakira, Juanes, David Summers, Laura Pausini i Alejandro Sanz.
Aquest serà un dels dos concerts de gran format que es faran a Salou aquest estiu. L'altre macroconcert és el de El Canto del Loco que actuarà també al camp de futbol el proper 14 d'agost, en el marc de les Nits Daurades.

Document Actions