Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

MÉS DE 3.600 ALUMNES COMENÇARAN EL CURS ESCOLAR A SALOU

divendres 12 setembre 2008

Més de 3.600 alumnes estan cridats aquest dilluns a iniciar el curs escolar 2008-2009 al municipi de Salou, concretament, un total de 3.117 són els que hi ha hores d'ara matriculats, repartits entre centres de primària i secundària. Uns altres 400 s'han matriculat als centres dependents de l'Ajuntament (Escola de Música, Unitat d'Escolarització Compartida i Centre de Formació de Persones Adultes). El nombre d'estudiants però ultrapassarà els 3.600 ja que no s'han comptabilitzat els alumnes de l'Escola Oficial d'Idiomes.
A hores d'ara Salou disposa de 4 escoles públiques de primària; 2 instituts i un centre educatiu privat (l'Escola Elisabeth), que estrenarà noves instal·lacions en aquest curs escolar. Durant el primer trimestre de l'any que ve es preveu que s'inauguri el nou CEIP Salou II. Actualment s'estan realitzant les obres d'ampliació de l'IES Marta Mata i s'està treballant en el projecte de construcció d'un nou centre de 3 a 6 anys a Cap Salou que es complementarà amb una llar d'infants a la mateixa zona.
Els centres docents salouencs compten hores d'ara amb una plantilla de més de 300 professors, 298 dels quals imparteixen classes de primària i secundària i altres 27 professors, donen classes als centres municipals abans esmentats.
Durant el curs escolar que comença, cal també fer referència a la commemoració del 25è aniversari que celebrarà el CEIP Europa. Però durant el curs 2008-2009, des de l'Ajuntament es treballarà també en projectes ja iniciats el curs passat com el de ciutat educadora o el Pla Educatiu d'Entorn, que continuarà enguany i que té com a objectiu bàsic la implicació de tots els agents educatius en la promoció i ús de la llengua catalana, l'educació intercultural i la cohesió social. En aquest sentit cal tenir en compte que el 30% dels alumnes són estrangers i que la matrícula és viva durant tot l'any.

Document Actions