Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de 3.600 escolars tornen a les aules aquest dilluns

divendres 12 setembre 2014

Com a novetat, l’Institut Jaume I impartirà un cicle superior de Salvament i Socorrisme 

El proper dilluns dia 15 de setembre s’inicia el curs escolar amb el retorn a les aules de milers de nens i joves de Salou. En total, entre els centres d’infantil i primària i de secundària, Salou compta amb un total de 3.654 alumnes.   Aquests alumnes es distribueixen entre l’Escola Europa, Escola Santa Maria, l’Escola Salou, l’Escola Vora Mar i l’Escola Elisabeth juntament amb l’Institut Jaume I i l’Institut Marta Mata.  Pel que fa a l’oferta de les llars infantils, La Balena Blava tindrà aquest curs, un total de 37 nenes i el Cavallet de Mar, 41 infants.
 
Pel que fa al curs escolar s’inicia amb novetats a la capital de la Costa Daurada com ara l’inici d’un cicle superior de Salvament i Socorrisme que s’impartirà a l’Institut Jaume I.  Per la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, “es tracta d’una bona notícia donat que és un pas més per formar professionals que vetllin per la protecció i seguretat dels ciutadans a les platges i a les piscines”, ha apuntat.  
 
La oferta formativa a nivell de cicles és de Gestió Administrativa (Primer i Segon Cicle),  Atenció a persones dependents (Primer i Segon Cicle), Secretariat, Educació Infantil (Primer i Segon), Vela i Salvament i Socorrisme.  
 
D’altra banda, des de la regidoria d’Ensenyament es realitza una aposta per l’aprenentatge de l’expressió oral de l’anglès i per primera vegada hi haurà un professor que realitzarà específicament aquesta assignatura entre els alumnes dels cursos de quart i cinquè de totes les escoles del municipi. L’objectiu és fomentar l’ús de l’anglès a nivell oral per tal que els alumnes adquireixin un coneixement més profund de la llengua a nivell parlat.  

Galeria d'imatges

escola_home.jpg

Document Actions