Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de 30.000 persones arribaran a Salou a través de l’IMSERSO

Aquest programa adreçat a promoure el lleure entre les persones jubilades ajuda a desestacionalitzar la temporada hotelera

dilluns 17 febrer 2014

Avui comencen a arribar alguns dels grups de persones que participen enguany al programa de l'Imserso. Hi ha previstes unes 30.000 persones que s’allotjaran a diferents  hotels de Salou. Els grups arribaran en diferents tongades en les properes setmanes i fins a mitjans del mes de maig. L’Imserso, 'Instituto de Mayores y Servicios Sociales', facilita que les persones grans puguin gaudir d'unes vacances en zones de clima càlid, la realització de viatges culturals per llocs i rutes d'interès turístic . Es pot gaudir de diverses modalitats de vacances: hi ha torns de 8 dies, 10 dies i 15 dies de vacances, amb transport inclòs o sense ell.

Les principals províncies emissores dels turistes que arriben a Salou són Andalussia, Galícia, Astúries i País Vasc però, els organitzadors d’aquest programa indiquen que arriben turistes de tota Espanya i també de Catalunya. Els turistes busquen essencialment lleure i animació sociocultural així com gaudir de la qualitat dels serveis hotelers a un preu molt assequible, segons expliquen fonts de la organització.  Tot i que majoritàriament les reserves es realitzen a través de les agencies de viatges com s’ha fet sempre, de manera tradicional, es detecta un lleuger increment del número de reserves realitzades a través de la pàgina de www.mundosenior.es. També es comença a detectar un major número de persones que fan servir el seu propi mitjà de transport per realitzar aquest viatges per permetre-li’s una major autonomia de moviment.

Els turistes es distribueixen en diversos hotels de Salou que participen en aquests programes facilitant la així la desestacionalització de la temporada e incrementant l’ocupació en aquests mesos. En aquest sentit, l’alcalde, Pere Granados, s’ha mostrat molt satisfet de la participació de Salou, un any més, en el programa donat que “aquest tipus de turista poden trobar a Salou tota la oferta vacacional que busquen amb un alt nivell de qualitat i una excel.lència en els serveis hotelers però també en l’entorn natural i la oferta cultural”.  Per la seva part, el regidor de Turisme, Benet Presas ha explicat que “l’arribada de turistes d’Imserso és molt positiva perquè reactiva aquest període pel que fa a la oferta hotelera però també pel que fa  a restaurants i comerços que es beneficien de forma indirecta d’aquestes estades. Presas ha explicat que “Salou és una destinació que agrada i es ven molt bé donada la qualitat del serveis que ofereix tan pel que fa a restauració, de lleure com per l’entorn natural i el bon clima que hi poden trobar”

Galeria d'imatges

DSCN9973.JPG

Document Actions