Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de 30 establiments estaran presents a la cita gastronòmica “Sabor Salou”

S’inaugurarà el proper divendres dia 18 de març a les 18.00 hores al Passeig Jaume I

divendres 11 març 2011


L’esdeveniment gastronòmic “Sabor Salou” ha superat amb escreix les seves expectatives en la primera edició, ja que comptarà amb més de 30 establiments que oferiran les seves novetats. Aquesta iniciativa pretén promoure la gastronomia, els productes tradicionals i les denominacions d’origen i de qualitat. 

L’esdeveniment - gratuït i obert al públic en general- s’inaugurarà el proper divendres 18 de març a les 6 de la tarda de mà de l’alcalde de Salou, Pere Granados; del xef Sergi Arola; del director de l’Agència Catalana de Turisme, Igansi de Delàs; així com d’altres autoritats al Passeig Jaume I, tocant el Club Nàutic.

Durant tres dies, des del divendres 18 fins al diumenge 20, els visitants hi trobaran restauradors del municipi i productes artesanals de poblacions del voltant i d’arreu de Catalunya; podran degustar la seva gastronomia; adquirir productes i participar en diverses activitats. L’escenari serà el Passeig Jaume I de Salou. “Sabor Salou” compta amb San Miguel i Supermercats Michelangelo com a patrocinadors i amb l’Hotel Magnòlia com a col•laborador. Un dels objectius principals d’aquesta cita gastronòmica és crear un producte que contribueixi a la qualitat i a la diversitat de l’oferta turística del municipi de Salou i posicionar-lo com a referent del turisme gastronòmic.

 


Pack degustació i activitats diverses
 “Sabor Salou” obrirà les seves portes el divendres 18 de març des de les 5 de la tarda fins a les 10 de la nit; dissabte d’11 del matí a 10 de la nit i diumenge d’11

del matí fins a les 8 del vespre. El públic podrà adquirir un “pack degustació” per un preu de 5€, mitjançant el qual se li farà entrega de 4 tiquets degustació, la guia d’expositors i una copa. D’aquesta manera, el visitant podrà assaborir les diverses ofertes dels més de 30 estands que hi seran presents.

D’altra banda, també hi haurà instal•lada una carpa central on hi tindran lloc diverses activitats gratuïtes tals com maridatges, tast de vins i tes, xerrades informatives, demostracions culinàries, etc. El visitant trobarà tota la informació al respecte al programa que se li entregarà en mà al comprar el “pack degustació”, així com a la pàgina web www.saborslaou.com

Sorteig i concurs fotogràfic San Miguel
A més, al comprar el “pack degustació” el públic present a l’esdeveniment podrà participar en un sorteig de diversos productes.

D’altra banda, durant els tres dies que tingui lloc “Sabor Salou”, els visitants podran participar al “Concurs de fotografia San Miguel”- patrocinador de l’esdeveniment-, on captar “el moment Sabor Salou” tindrà premi.

Per a més informació: www.saborsalou.com i a les xarxes socials Facebook i Twitter.

 

Document Actions