Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de 300 patinadors gaudeixen de la Ruta Costa Daurada

Els esportistes de totes les edats van gaudir de més de 22 quilòmetres de recorregut amb l’objectiu de promoure aquest esport i l’estil de vida saludable

dimarts 16 abril 2013

L’Associació TarracoPatina juntament amb l’Associació de Patinadors de Barcelona van organitzar el passat diumenge, amb el suport de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Salou,  la Rusta Costa Daurada 2013 on van participar un total de 325 patinadors.  D’aquests,   més de 20 formaven part de l’organització que va vetllar pel normal desenvolupament de l’esdeveniment en tot el seu recorregut juntament amb la Policia Local del municipi.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor d’Esports, Felip Ortiz van donar el tret de sortida als participants. L’alcalde va encoratjar als esportistes a gaudir de l’entorn i va explicar que “Salou és un lloc idoni  per realitzar activitats esportives a l’aire lliure mentre es gaudeix de l’entorn natural únic i un recorregut urbà molt divers”. La ruta es va iniciar a davant de l’Estació Renfe de Salou fins arribar a l’espigó del Moll on el grup es va voler fer una foto de família per continuar després pel Passeig Jaume I. Posteriorment es van dirigir cap a Vila-seca, Vilafortuny i Cambrils per tornar, en el darrer tram, direcció Salou per la vessant costanera, recorrent el carril bici.

Aquesta ruta esportiva, que va agrupar a patinadors de Salou, Tarragona, Reus, Saragossa i València, es va desenvolupar amb total normalitat i amb un caràcter lúdic-esportiu. En paraules, del president de TarracoPatinA, Agustí Calvache, “es tracta d’una passejada sense cap afany competitiu que busca promoure el patinatge com a activitat recreativa i esportiva fomentant una forma de vida saludable així com donar a conèixer el patinatge com a mitjà de transport urbà alternatiu i no contaminant”. L’organització espera repetir l’experiència.

Galeria d'imatges

TarracoPatina.JPG
patinadors.jpg
DSC01439.JPG
TarracoPatina.JPG
patinadors.jpg

Document Actions