Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de 4.000 persones no es volen perdre l'actuació de Miguel Bosé a Salou

dijous 31 juliol 2008

A hores d'ara, més de 4.000 persones han comprat ja de forma anticipada l'entrada per assistir al concert de Miguel Bosé, que tindrà lloc al camp de futbol de Salou el proper divendres 1 d'agost a les 22 hores. Tot i haver canviat el dia de l'actuació a causa de les fortes pluges que van caure al municipi el passat 12 de juliol, sembla ser que ningú es vol perdre l'actuació del famós cantant a Salou i que hi haurà una gran afluència de gent a l'estadi municipal.
Cal tenir en compte, a més, que encara es poden comprar les entrades anticipadament a la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Salou, al ServiCaixa i al servei de Telentrada de Caixa Catalunya o a les botigues de música Qui'k de Reus i Arsis de Tarragona. El preu de les localitats és de 30 euros i de 32, si es compren a la taquilla el mateix dia de l'espectacle.

Aquest concert està inclòs dins de l'aclamat tour internacional 'Papitour' que l'artista va començar al territori nacional el passat mes de juny i que s'allargarà fins a finals d'octubre. A Salou, doncs, es podran escoltar temes tan coneguts com 'Nena', 'Morenamía', 'Amante bandido', 'Los chicos no lloran', 'Como un lobo' i 'Lo que hay es lo que ves'.

Recordem que tal com estava previst, amb motiu del concert, s'habilitaran al municipi diversos aparcaments temporals que s'afegiran als habituals. Aquests aparcaments, que sumaran un total de 1.800 places, estaran situades al carrer Carles Roig (al costat del càmping Sangulí), a dos solars de l'Avinguda Pau Casals; i al camp de futbol de sorra. Per accedir-hi, els conductors trobaran els senyals indicatius pertinents.

Document Actions