Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de 4.500 esportistes participaran al torneig Mare Nostrum aquesta Setmana Santa a Salou

dimarts 24 març 2015

En total hi haurà 160 equips de futbol i 90 equips més de bàsquet   

El regidor d’Esports, Felip Ortiz, ha presentat aquest matí junt amb el gerent de Mare Nostrum, Delfí Vives; el director esportiu del complex Futbol Salou, Albert Viñas dues competicions esportives que tindran lloc per Setmana Santa –del 30 de març al 5 d’abril-  i que tindran com a base d’operacions Salou. Donat l’elevat nombre de jugadors també es repartiran per municipis veïns per poder disputar les competicions. En total, al Torneig de futbol Mare Nostrum Cup 2015 (del 3 al 5 d’abril) i al V Torneig Bàsquet Mare Nostrum (del 30 de març a l’1 d’abril)  hi haurà més de 4.500 persones entre tècnics i jugadors.

Així, el Mare Nostrum Cup –que arriba a la quinzena  edició- serà el trofeu més multitudinari en el qual es jugaran durant aquesta Setmana Santa més de 350 partits en 14 camps de manera simultània. Aquesta competició atreu a més de 4.500 esportistes, entre jugadors i tècnics així com una gran quantitat d’acompanyats que s’allotjaran en els hotels de Salou. En futbol, el torneig tindrà set categories. Es disputaran competicions de Futbol 7 i de Futbol 11, on hi participaran un total de 160 equips.

Ortiz ha explicat que “estem molt satisfets de que Salou pugui acollir un any més un dels torneigs d’aquestes característiques més importants de Catalunya” i ha afegit que “és un esdeveniment molt important donada la seva elevada participació, que és possible gràcies a la bona feina de l’organització però també gràcies a l’Ajuntament que realitza una decidida aposta pel turisme esportiu”. Aquests dos torneigs apleguen a més de 250 equips de diferents parts del món: Territori català (Terres de l’Ebre, Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona), territori espanyol (València, País Basc, Illes Balears, Madrid, Castelló, Cantàbria...) i internacionals (Kuwait,Japó, India, Suïssa Irlanda, Anglaterra, ...).

El Marenostrum Cup “és el segon torneig més important de tota Catalunya en dades de participació”, ha explicat Albert Viñas, qui també ha avançat que “estem molt satisfets per la consolidació d’un torneig que promou un turisme jove, esportiu i que fomenta hàbits saludables”. Viñas ha confirmat que  “s’han tornat a  superat xifres de participació respecte a l’any passat”.

Pel que fa al V Torneig de Bàsquet Mare Nostrum hi haurà 6 categories i 90 equips.

En total les mateixes fonts calculen que més de 4.500 persones s’allotjaran als hotels de Salou durant aquests dies gràcies a l’esdeveniment esportiu “sense comptar les persones que ens visiten i que ja tenen aquí la seva pròpia residència”.

Els partits tindran lloc els dies 3, 4 i 5 d’abril, als camps Municipals de Salou, Camp Clar, Cusa la Granja, Bonavista, Vila-seca, Riudoms i La Floresta, tindran un constant anar i venir d’autocars (no més de 4 a la vegada). Cal destacar que es l’únic torneig on es disputen 7 finals de forma simultània en el mateix lloc ja que es l’únic complex que disposa d’aquestes instal·lacions. L’acte d’entrega de Premis  es celebrarà el diumenge 5 d’abril a les instal·lacions de Futbol Salou, on es preveu una assistència  força nombrosa. Tots els interessats podeu consultar la web del torneig a www.marenostrumcup.com.

Galeria d'imatges

DSC05206.JPG

Document Actions