Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de 400 persones participen al sopar d’homenatge als fundadors de Càritas Salou

L’alcalde de Salou, present a la cita, va agrair la tasca altruïsta de les moltes persones que fan possible aquest projecte

dimarts 16 març 2010

El Rotary International Club, Càritas Salou i les Parròquies de Santa Maria del Mar i de Sant Ramon van organitzar el passat dissabte a la nit un sopar benèfic per retre homenatge als fundadors de l’associació caritativa, coincidint amb el seu 25è aniversari. El Club Nàutic de Salou va quedar petit ja que l’èxit de la convocatòria va esgotar les 400 places per a sopar i va impedir que molts ciutadans i ciutadanes poguessin participar en aquest acte solidari. Es podria dir que tot el poble de Salou es va abocar en aquest esdeveniment. La presència del  President de la Diputació de Tarragona i Alcalde de Vila-seca, Josep Poblet;  de l’Alcalde de Salou, Pere Granados; de l’Arquebisbe de Tarragona, Ms. Jaume Pujol; i de representants de gairebé tots els partits polítics, entitats i associacions de la ciutat demostren l’enorme reconeixement que la nostra societat atorga a la feina que ha desenvolupat i que està desplegant actualment Càritas a Salou. L’alcalde, va remarcar en el torn de parlaments “la qualitat humana de totes aquelles persones que de forma individual tenen una actitud altruista i de solidaritat amb els altres, sobretot amb els que pateixen més necessitats” i com no, “en nom meu i de l’Ajuntament les meves felicitacions i el meu agraïment a Càritas i al Rotary per aquesta generosa iniciativa que permetrà recaptar fons en benefici de les familes i persones més necessitades”.
El sopar va consistir en uns parlaments inicials,seguits d’un sopar patrocinat per 11 empreses i comerços de la ciutat i trufat d’actuacions artístiques. El treball dels més de 50 voluntaris del Grup de Càritas Interparroquial de Salou i del Grup Jove de Salou van col·laborar en l’acte. El mossèn Santiago Soro de la Parròquia de Santa Maria del Mar va destacar que Càritas era alguna cosa més que el servei de distribució d’aliments  que la majoria de la gent coneix, sinó que representava “l’amor desinteressat, una forma de viure dels cristians i de molta altra gent que ha de demostrar-se amb fets, no amb paraules”.
En el moment de retre homenatge als fundadors de Càritas, va ser recordat el nom de la desapareguda Margarita Murgans, es va evocar el nom dels absents Marcel Pedrola, Paquita Sànchez i Teresa Baiges i van ser acollides a l’escenari les senyores Teresa de la Sota, Lina Juanpere, Carmina Llanes, Antonieta Llop, Carme Morera i Lucía Pascual. En darrer terme, es va fer una menció especial a l’impulsora des d’inici i durant molts anys de Càritas de Salou, la Sra. Maria Teresa Capdevila, coneguda per tothom com la Sra. Molas.
El sopar va comptar amb les actuacions durant l’àpat de l’Escuela de Tango Luís-Lili, del Grup Folklòric Vírgen del Rocío, De Maxa Produccions i el duo d’humoristes Acadèmica Palanca. El contrapunt de la vetllada va ser l’acabament amb una cascada de regals sortejats entre els assistents, que havien estat lliurats per les caixes, bancs, comerços i altres establiments salouencs que van col·laborar en l’organització i patrocini del sopar benèfic, i d’un viatge per a dues persones al Carib.

Galeria d'imatges

IMG_7347.JPG
IMG_7363.JPG
IMG_7375.JPG

Document Actions