Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de 70 infants i joves s'han apuntat enguany al Centre Obert 'El Dofí Màgic de Salou'

divendres 10 octubre 2008

El Centre Obert 'El Dofí Màgic' ha tornat a obrir enguany les seves portes amb un total de 73 infants i joves (d'entre 3 i 16 anys) atès per un equip educatiu compost per 8 persones, entre educadors socials, integradors socials, animadors socioculturals, monitors i directors en el lleure. Una de les novetats d'enguany és la incorporació d'Anna Busquests com a directora del servei.

Per inaugurar oficialment el nou curs 2008-2009, la regidora de Benestar Social i Salut, Martina Fourrier i el coordinador de l'àrea, Jordi Loras, van visitar dimecres passat a la tarda les instal·lacions d'aquest equipament, situades al carrer València i adaptades a les persones amb discapacitat, que disposen d'un ampli pati, un hort i un jardí.

En aquest espai i, coincidint amb el calendari escolar, es duran a terme al llarg de l'any diverses activitats orientades als infants, els joves i les seves famílies, de les 17 a les 20 hores.

Les activitats ordinàries seran, per exemple, ludoteca, tallers, reforç escolar, teatre, l'hora del conte, informàtica i esports. Entre les activitats de caire més extraordinari hi haurà: l'enregistrament d'un curtmetratge amb un director de cinema, sortides amb els diferents grups d'edat, xerrades impartides per un professional al voltant d'alguns temes d'interès, etc. A banda d'això, els usuaris d'aquest servei podran col·laborar amb actes organitzats pel consistori, com ara la Festa Major d'Hivern i la Marató de la Sang.

En relació a la ludoteca familiar, cal assenyalar que ofereix un espai educatiu, de lleure i de socialització per a infants entre 18 mesos i 3 anys i les seves famílies. En aquest espai també es faran tallers, xerrades i existeix la possibilitat que també es programi alguna sortida. Enguany l'horari d'aquest servei s'ha ampliat de manera que els interessats hi podran anar no només dilluns i dimecres a la tarda, sinó també dimarts i dijous al matí.

Document Actions