Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de 80 nens i nenes participen al Benjamín Salou Cup Futbol Sala 2012

El torneig que va tenir lloc al pavelló Cap Salou amb vuit equips es va disputar en un "ambient de molt respecte i cordialitat", segons els organitzadors

dimarts 12 juny 2012

El Benjamín Salou Cup Futbol Sala es va celebrar el passat cap de setmana al pavelló Cap Salou (Zona Estival)  amb la participació de més de 80 nens i nenes que van formar part de la competició a través dels seus equips. D’aquests vuit equips assistents, sis van ser  de Salou (Escola Europa A i B, Escola Santa Maria del Mar, Escola Salou A i B, i Escola Elisabeth A) i dos més, de La Pobla de Montornès i Palau Solità i Plegamans (Barcelona).

En aquest torneig, va aglutinar un gran nombre de públíc, pares, mares i altres familiars,  que van voler veure de prop la competició i recolzar als més petits. Els organitzadors, el Club Salou Futbol Sala, han volgut destacar “el bon ambient de respecte, cordialitat i companyerisme” present en tot moment entre les escoles participants.

L’alcalde de Salou, Pere Granados juntament amb altres regidors com la Regidora d’Infància, Júlia Gómez, la Regidora de Cultura, Maria Jose Rodríguez i el regidor de Gestió Econòmica, Jesús Barragán, van ser els encarregats del lliurament de trofeus a tots els equips. Granados va assegurar que “estem treballant de valent apostant per l’esport tan pel de base com pel turisme esportiu on els visitants podran gaudir dels nostres equipaments i futurs projectes que es desenvolupin” i ha afegit que “la voluntat és la de donar el màxim recolzament als equips i clubs que treballen amb les futures generacions de la nostra ciutat”.

La Classificació final va ser la següent:

1º - ESCOLA ELISABETH A
2º - PALAU SOLITÀ I PLEGAMANS
3º - ESCOLA EUROPA A
3º - POBLA DE MONTORNÈS
5º - ESCOLA SANTA MARIA DEL MAR
6º - ESCOLA SALOU B
7º - ESCOLA EUROPA B
8º - ESCOLA SALOU A

Galeria d'imatges

206076_390032204376907_272833573_n.jpg
c.jpg
e.jpg
f.jpg
g.jpg
a.jpg
d.jpg
206076_390032204376907_272833573_n.jpg
a.jpg

Document Actions