Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de 9.000 persones passen pel Parc de Nadal de Salou

dilluns 05 gener 2015

A la una de la tarda tanca les portes després de nou dies d’activitats oferint alternatives d’oci i lleure per als nens i nenes

 

Aquest migdia a la una es tancarà una nova edició de l’Espai Xic’s, el parc de Nadal de Salou que s’organitza any rere any des de la regidora d’Infància de l’Ajuntament i que pretén ser una alternativa d’oci per als nens i nenes del municipi durant les vacances nadalenques, que aviat arriben ja a la seva fi. El parc, a més, també es posiciona com una alternativa real per als joves adolescents del municipi que també troben el seu espai de lleure amb altres activitats adaptades als seus gustos.

A falta de les dades definitives més de 9.000 visitants han passat per les instal·lacions d’oci  interiors –ubicades al pavelló d’esports- i exteriors als voltants del parc. Diàriament, d’ençà de la seva obertura el passat 27 de desembre, el parc ha venut una mitjana de més de 500 tiquets diaris; per tant, si s’hi sumen els acompanyants el resultat és que l’aforament se situa al voltant de les mil persones al llarg del dia que es reparteixen pels inflables, les atraccions, jocs i múltiples tallers. A més, el parc també ha mostrat el seu vessant més solidari amb un acord  per part de la regidoria d’Infància i Joventut amb cases d’acollida per a infants sense recursos que han pogut gaudir de l’espai o també la celebració del dia solidari, en el que la gent podia entrar de manera gratuïta aportant un quilo de menjar. En total, es van recollir més 200 quilos de productes que es van repartir a parts iguals entre Cáritas Salou i l’Església Evangelista.

En aquesta nova edició del parc Espai Xic’s Nadal s’ha comptat amb la col·laboració de prop de  30 voluntaris molt joves que han estat ajudats per monitors professionals.

L’alcalde, Pere Granados, ha volgut agrair personalment la tasca i la dedicació de tots els joves i els ha encoratjat  a seguir “demostrant tenir uns grans valors de solidaritat i d’esperit de col·laboració amb la ciutadania del vostre municipi i la vostra ciutat, i a més de demostrar una gran generositat amb els més petits. Diu molt dels joves de Salou i de la vostra implicació associativa”.

La Regidoria d’Infància fa una valoració molt positiva del resultat del parc i dóna per assolits amb escreix els objectius marcats inicialment. Julia Gómez, també ha agraït l’esforç de tots els voluntaris i dels monitors que han participat durant aquest període “Els voluntaris han estat molt col·laboradors, participatius, responsables i hi ha hagut un molt bon ambient que –creiem- s’ha transmès als nens i nenes que ens han visitat”, i  ha assegurat que “des de la regidoria continuarem treballant per millorar cada any aquest espai infantil i familiar per tal d’oferir allò que els nens i nenes desitgen per gaudir en el seu temps d’oci”.

 

Galeria d'imatges

parcnadal.jpg
IMG_0109.JPG

Document Actions