Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de mig miler de salouencs celebren el carnaval Xic's a l'envelat

diumenge 07 febrer 2016

La recaptació de l'esdeveniment es destinarà íntegrament a l'hospital infantil Sant Joan de Déu per a la investigació contra el càncer

Més de 500 persones han acudit aquesta tarda a l'envelat de Salou per celebrar el carnaval solidari que la regidoria d'Infància a través del Club Xic's i conjuntament amb l'Associació Oncològica Dr Amadeu Pelegrí del municipi han muntat per segon any consecutiu. Un centenar de nens i nenes han participat en el concurs de disfresses en una tarda on la diversió s'ha materialitzat en forma de tallers de maquillatge; xou de màgia, a més d'una xocolatada popular pels assistents que han gaudit de valent del bon ambient de la carpa on també hi ha hagut sessió de ball de Zumbakids.

A més, s'han lliurat tres premis a les millors disfresses valorats en 100€, 75€ i 50€ pels guanyadors que hauran de gastar-los a establiments de Salou. El primer classificat ha estat Marc Romeo que s'ha disfressat d'estàtua de Jaume I, passeig inclòs; el segon premiat ha estat la nena Maria René Takaná i, el tercer premiat ha sigut per a la família formada per Leo, Míah, Andrés i Sara.


En total han col·laborat una trentena de voluntaris en l'organització de l'esdeveniment que, per primer any, es munta a l'envelat de Festa Major i que ha tingut una bona acollida. L'any passat va celebrar-se al pavelló d'esports. Els dos euros solidaris que costava cada una de les entrades a la festa es destinaran de manera íntegra a la investigació contra el càncer infantil a través d'una donació a l'hospital materno-infantil de Sant Joan de Déu de Barcelona. La regidora d'Infància, Julia Gómez, i la presidenta de l'Associació Oncològica Murielle Reig, han agraït el suport en la vetllada de celebració del carnaval a Salou.

Galeria d'imatges

conjuntportada.jpg
image1.JPG
conjunta.jpg
.jpg
zumba_2.JPG
image3.JPG

Document Actions