Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de trenta associacions de Salou es concentren en la sisena edició de la fira d’entitats

dissabte 14 maig 2016

Aquest matí l’alcalde ha inaugurat el recinte on el teixit associatiu de Salou mostra  les seves activitats i el seu Know How

Al llarg del dia d’avui el passeig Jaume I és l’escenari de la sisena edició de la Fira d’Entitats del municipi que organitza la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Salou. La regidora de l’àrea, Júlia Gómez, ha agraït la implicació de totes les entitats representades per ser presents en la trobada i per l’interès i altruisme. Posteriorment, l’alcalde, Pere Granados, ha volgut remarcar davant la resta de regidors i societat civil la importància de les entitats, associacions i clubs. El batlle ha afegit que la fira “és una festa de la ciutadania i per la ciutadania, una festa de la societat civil, que contribueix a la cohesió social i dona alhora riquesa i força a la diversitat de la nostra ciutat”.

La fira, que tancarà les portes avui a les nou del vespre té per objectiu de que tots puguem gaudir i conèixer la gran varietat d’activitats i propostes de les nostres entitats, que creen i projecten una ciutat social i vital. A primera hora ja s’ha anat animant l’ambient al ritme de zumba i gimnàstica rítmica a més d’altres tallers i demostracions de gastronomia, d’artesania, de folklore i els diferents inflables de la zona infantil, entre altres actuacions.

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-2.jpg
Imagen_547.jpg
Imagen_531.jpg

Document Actions