Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de trenta nouvinguts finalitzen la Formació per a Nouvinguts amb una elevada participació

Els cursos estan emmarcats dins el Programa Integral d’Acollida i el Programa per la Igualtat d’Oportunitats que es duen a terme al municipi des de l’any 2006

dijous 14 juliol 2011

La Regidoria d’Acció Social, Immigració i Dona de l’Ajuntament de Salou celebra amb més d’una trentena d’estudiants la cloenda de les accions formatives que han realitzat durant aquest trimestre des del ‘Servei d'Acollida al Nouvingut/da. En l’acte, hi ha estat present el regidor d’Acció Social, Immigració i Dona, Pedro Lavilla.

Aquests cursos estan emmarcats dins el Programa Integral d'Acollida i el Programa per la Igualtat d’Oportunitats  que es duen a terme al municipi des de l’any 2006, programes adreçats a nouvinguts, cofinanciats per la Direcció General de la Immigració de la Generalitat de Catalunya. La formació es va repetint de manera trimestral durant tot el curs lectiu, aquesta formació forma un itinerari de menys a més grau de coneixença de la llengua catalana.

Noves inscripcions

El proper mes de setembre es reprenen les noves inscripcions per a la formació del període lectiu 2011-2012. Les inscripcions es realitzaran A L’ESPAI MAS- Espai Municipal d’Atenció Social – Immigració i Dona, on està ubicat el Servei d’Acollida al nouvingut/da, on es realitzarà la formació amb el telèfon 977309206. L’Horari d’inscripció serà de 10 a 13 hores .

Galeria d'imatges

DSC03671.JPG

Document Actions