Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més d'una dotzena d'associacions ja estan interessades en participar en el Portal d'Entitats de Salou

dilluns 13 octubre 2008

Més d'una dotzena d'associacions de diferents tipus (culturals, esportives, de veïns, d'atenció a les persones, etc.) han manifestat ja el seu interès per prendre part en el Portal d'Entitats de Salou, el projecte de participació ciutadana que l'Ajuntament del municipi ha presentat recentment als veïns.

Recordem que es tracta d'una eina que permetrà apropar les noves tecnologies a les entitats sense ànim de lucre de Salou, fent possible que cadascuna d'elles tingui la seva pàgina web de forma senzilla i gratuïta. A més, serà un espai comú que el teixit associatiu utilitzarà com aparador per publicar la seva informació d'interès, agenda d'activitats i tot allò que els permeti donar-se a conèixer a la població i fer xarxa associativa.
El portal mostrarà la informació bàsica de cada entitat (nom, adreça, telèfon, correu electrònic de contacte, etc.), així com els serveis que ofereix, notícies, agenda d'activitats, informació útil sobre associacionisme i informació municipal, a través de l'adreça www.salouentitats.cat

La idea és que cada entitat creï i gestioni fàcilment el seu espai web. Per aquest motiu, entre el 20 d'octubre i el 5 de novembre s'impartirà a les associacions interessades en disposar d'aquest espai, la primera ronda de 3 sessions formatives gratuïtes de dues hores de durada cadascuna.

En finalitzar aquestes sessions formatives, impartides en grups reduïts, les entitats participants tindran ja el seu propi web, perquè en elles se'ls ajudarà a crear-lo i se'ls ensenyarà a introduir les dades, a gestionar-lo i a reflexionar sobre els continguts i l'organització de l'espai web que més els convé.

A hores d'ara ja hi ha tres entitats locals que compten amb un web al portal: El Club Patí Salou, Gegants de Salou, i el Casal argentí '20 de junio', com es pot comprovar a través de l'adreça abans esmentada (www.salouentitats.cat). Es tracta d'aconseguir augmentar el nombre d'usuaris d'aquest servei totalment gratuït, que es va presentar a la ciutadania el passat 27 de setembre, en el marc de la Jornada de Participació Ciutadana de Salou.

Actualment a Salou hi ha registrades gairebé 90 entitats.

Document Actions