Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Mestre Economistes i la Regidoria de Promoció de Ciutat organitzen les primeres xerrades empresarials

dimarts 05 maig 2009

La Sala Costa Daurada del Centre Cívic de Salou ha estat l'escenari de les primeres xerrades empresarials organitzades per l'assessoria 'consultoria Mestre Economistes, amb una gran experiència del sector empresarial salouenc, conjuntament amb la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Salou. Aquestes es van celebrar el passat 22 i 23 d'abril.
L'expert en reforma comptable, Doctor en Economia i professor titular d'Economia Financera i comptabilitat de la Universitat de Barcelona, Juan Luís Domínguez, va encetar la jornada intensa en contingut però amb casos pràctics d'actualitat com ara la comparativa de resultats del compte de resultats del Reial Madrid i el Barça; o bé fixant-se en els comptes de resultats d'alguns restaurants i hotels de la zona.
El segon dia, la conferencia va anar a càrrec de Miquel Mestre, de Mestre Economistes. Aquest va incidir en explicar com veuen les entitats financeres les empreses del sector; com generar una imatge fiable en temps de crisi o com analitzar els estats econòmico-financers.
Les ponències van servir, a més, per donar a conèixer estratègies que fan que l'empresa pugui ser més eficient o, fins i tot, donar una millor imatge. En total, van assistir-hi prop de quaranta empresaris de diversos sectors. Després de la bona acollida, des de l'organització i la Regidoria de Promoció Econòmica, es plantegen organitzar noves edicions de les xerrades empresarials de manera periòdica.

Document Actions