Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Mig miler d’avis participen al tradicional berenar de Festa Major

L’alcalde de Salou ha encoratjat als assistents a compartir la seva experiència professional i humana amb la societat

dijous 03 febrer 2011

Mig miler d’avis de Salou s’han acostat avui a l’envelat on ha tingut lloc el tradicional berenar de festa major que la regidoria d’Acció Social ofereix als més grans del municipi. A dos quarts de cinc de la tarda s’han obert les portes de l’envelat per anar acomodant als assistents i als voltants de les cinc, amb la presència de l’alcalde Pere Granados i de bona part de la corporació municipal s’ha donat la benvinguda als presents.

Després del berenar,  han pujat a l’escenari els integrants del Grup de Teatre dels jubilats, els quals han realitzat diverses actuacions musicals on han interpretat a grups com Pimpinela, Rocio Durcal o Amaral així com representacions teatrals d’humor.
L’alcalde de Salou, Pere Granados,  en el seu discurs d’agraïment als assistents ha volgut remarcar que “ la condició de persona gran és un moment de la vida on es pot fer molt pels altres: oferir coneixements i experiències que poden donar una influència positiva als altres sigui des del punt de vista professional o des del punt de vista humà”.

Granados ha insistit en que “la gent gran és un gran exemple i una referència per a tots” i ha volgut avançar  que “estem treballant per un gran projecte per la gent gran, posar en marxa un nou equipament pels avis i àvies que necessiten més atenció social i sanitària amb un nou centre de dia”.

Posteriorment, s’ha obert el ball amenitzat per l’orquestra Rubens on la gent gran ha pogut gaudir de la música.  En total s’han repartit  500 tickets  de berenar per tots els assistents.

Durant aquesta tarda,  com a actes de Festa Major, s’ha realitzat un torneig de Partides d’Escac al Passadís del Teatre Auditori de Salou (TAS).  A les 19 hores, al Teatre Auditori de Salou també ha tingut lloc l’actuació de la Banda Municipal de Música de Salou i a la Sala Xavier Turull de l’Escola Municipal de Música el IX Concert ‘Laudistico amb el grup la “Rondalla Jaime I” organitzat per l’Associació Cultural Aragonesa.

Galeria d'imatges

premsa4.JPG
premsa3.JPG

Document Actions